به گزارش مازنداصناف، دکتر تقی گلی رییس اداره دامپزشکی شهرستان نور گفت: یک واحد عرضه فرآوردههای خام دامی در این شهرستان به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی، قطعه بندی غیرمجاز و عرضه گوشت قرمز دارای تغییرات ارگانولپتیکی و فساد به مدت یک هفته پلمب شد.
او افزود: یکی از وظایف مهم ادارات دامپزشکی نظارت مستقیم بر واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی میباشد و این شهرستان دارای نزدیک به ۵۰۰ واحد عرضه میباشد که تحت نظارت کارشناسان واحد نظارت اداره دامپزشکی بطور مستمر میباشند.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان نور در ادامه از مردم خواستند که ضمن دقت در تهیه فرآوردههای خام دامی از مراکز مجاز و تحت نظارت اداره دامپزشکی شهرستان، هرگونه تخلف بهداشتی که مشاهده کردند را به اداره شهرستان به شماره تماس ۴۴۵۵۴۵۲۰ اطلاع دهند.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه