چرایی بازگشت صف‌های نانوایی‌ها به مازندران
رئیس اتحادیه خبازان ساری تشریح کرد؛

چرایی بازگشت صف‌های نانوایی‌ها به مازندران

رئیس اتحادیه خبازان ساری با اشاره به تخلفاتی که در زمینه عرضه نان در کسب و کارهای مانند قهوه‌خانه‌ها و رستوران‌های انجام می‌شود، اشاره کرد و گفت: ثبت سفارش برای تولید نان در این مشاغل بیشتر از نیازمندی‌ها است و آرد مازاد در بازار آزاد عرضه می‌شود.

به گزارش مازنداصناف، یکی از دغدغه‌های جدی این روزها در مازندران، وجود صف‌های طولانی نان در بسیاری از شهرهای این استان است.

مدت زمان حضور افراد در صف‌های طولانی نان حتی بیشتر از یک ساعت و گاها پیش می‌آید که فرد موفق به تهیه نان شود.

با توجه به مسافرخیز بودن استان مازندران و به اذعان بسیاری از مسئوولان استانی سالانه بیش از ۲۰ میلیون گردشگر وارد این استان می‌شوند که نیاز است برای این موضوع هم چاره اندیشی شود.

صف‌های طولانی نان نه تنها مربوط به خیابان‌های اصلی بلکه گاها مشاهده شده که مردم در کوچه‌ پس کوچه‌ها و محلات هم برای تامین نان دچار مشکل می‌شوند.

کمبود نان در حالی روی سفره مردم استان مازندران وجود دارد که متولیان امر در اداره غله از تمهیدات لازم برای تامین گندم مورد نیاز خبازی‌ها و کارخانه‌ها تولید آرد خبر می‌دهند.

در همین ارتباط گفت و گویی انجام دادیم با چراغی رئیس اتحادیه خبازان مازندران دلیل شلوغ بودن صف‌های نان در استان مازندران کاهش سهیمه آرد خبازان در مازندران عنوان کرده است.

وی با اعلام اینکه وقتی سهمیه یک نانوا از ۱۳ کیسه در روز به ۶ تا ۸ کسیه کاهش پیدا کرده، چه انتظاری نسبت به تامین نان مردم وجود دارد، افزود: افرادی از کارت بستگان خود نسبت به تهیه آرد مازاد و فروش آن در بازار آزاد اقدام می‌کنند.

وی با اعلام اینکه در برخی از استان‌های کشور برای کاهش صف‌های طولانی نان، اقدام به عرضه آرد با قیمت آزاد کرده که ممکن است قیمت این نان‌ها بیشتر باشد اما زمینه تولید نان و کاهش صف را به همراه داشته تا حدودی رضایت مندی عمومی را به همراه داشته، گفت: اجرای این طرح در مازندران با مخالفت همراه بوده و عملیاتی نشده است.

رئیس اتحادیه خبازان ساری با اشاره به تخلفاتی که در زمینه عرضه نان در کسب و کارهای مانند قهوه‌خانه‌ها و رستوران‌های انجام می‌شود، اشاره کرد و افزود: ثبت سفارش برای تولید نان در این مشاغل بیشتر از نیازمندی‌ها است و آرد مازاد در بازار آزاد عرضه می‌شود.

وی در ارتباط با استفاد از جوهر لیمو در آرد برای تهیه نان را رد نکرد و گفت: به دلیل کیفت پایین آرد نانوا مجبور به استفاده از این محصول است.

چراغی راهکار مناسب برای جلوگیری از تخلف در عرضه آرد را تک نرخی کردن این محصول ذکر کرد و گفت: مردم برای تهیه نان یارانه دریافت کنند و نانوا آرد را با قیمت تمام شده از کارخانه تهیه کرده و هر تولید کننده نانی که محصول با کیفت‌تر تولید کند از سهم فروش بیشتری برخوردار می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه