اجرای طرح‌های نظارتی ویژه عید قربان با ۱۱۹ تیم دامپزشکی در مازندران
مدیرکل دامپزشکی مازندران خبر داد:

اجرای طرح‌های نظارتی ویژه عید قربان با ۱۱۹ تیم دامپزشکی در مازندران

اداره کل دامپزشکی از حضور ۵۲ گروه ثابت و ۶۷ گروه سیار شامل دامپزشکان و کارشناسان برای راهنمایی تهیه دام‌های سالم در مازندران خبر داد.

به گزارش مازنداصناف، حمزه آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان اداره کل دامپزشکی با اجرای طرح‌های نظارتی بهداشتی و شرعی نسبت به ارائه خدمات به هم استانی‌ها اقدام می‌کند.

او افزود: در اجرای این طرح ۱۱۹ اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۷۸ دکتر دامپزشک، ۸۴ نفر بازرس بهداشت گوشت و ۲۵ ناظر شرعی نسبت به ارائه خدمات به هم استانی‌ها مشغول خواهند شد.

آقاپور کاظمی گفت: در راستای اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی هم استانی‌های عزیز برنامه ریزی‌هایی در قالب تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی از قبیل تهیه پوستر و بنر و نصب آنها در میادین اصلی شهرها، استفاده از فضای مجازی در انتشار توصیه‌های بهداشتی در غالب محتوای تصویری و ویدیویی، برگزاری برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی، تهیه و توزیع بروشور‌های مخصوص عید قربان صورت گرفته است.

او از همکاری با کمیته امداد امام خمینی (ره) جهت اجرای کشتارگاه‌های ابراهیمی و برپایی چادر‌های خدماتی در میادین اصلی جهت ارائه خدمات بهداشتی و شرعی و تعیین میدان عرضه دام با حضور ناظرین بهداشتی خبر داد و افزود: کشتارگاه‌های استان جهت ارائه خدمات کشتار به هم استانی‌های عزیز با حضور ناظرین بهداشتی و شرعی در این روز آماده خدمت هستند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان توصیه‌هایی برای هم استانی‌های عزیز جهت انجام قربانی در این روز مبارک، گفت: توصیه مهم و اصلی ما و تاکید ما بر کشتار دام در کشتارگاه‌های استان هست که برای همین امور تعبیه شده تا ضمن تسهیل کردن کار موازین بهداشتی و شرعی به بهترین نحو راعایت شود.

آقاپور کاظمی از مردم خواست دام خود را از مکان‌های مشخص شده دام تهیه کنند و از خرید دام‌هایی که لاغری مفرط دارند، مشکلات تنفسی (ترشحات بینی و دهان)، مشکلات گوارشی و حرکتی مثل لنگش، مشکلات پوستی از قبیل وجود کنه یا جرب روی پوست، یا دام‌های تحت درمان جدا خودداری کنند.

او افزود: جهت جلوگیری از احتمال انتقال هرگونه بیماری مشترک، اجزای حرام و ضایعات کشتاری دفن گردد و از دادن آن به حیوانات خانگی جدا خودداری کنند.

آقاپور کاظمی گفت: در صورت بروز هر گونه مشکل و یا مشاهده موارد غیر طبیعی از قبیل کیست‌های انگلی بر روی جگر یا گوشت، زردی گوشت، مرطوب بودن لاشه (نشانه تب هست) و یا وجود برآمدگی‌های شبیه برنج از مصرف آن گوشت و یا بافت‌های غیر طبیعی جدا خودداری کنند و در این راه می‌توانند از راهنمایی همکاران دامپزشکی در شهرستان‌ها و یا از طریق سامانه ۱۵۱۲ مشکلات خود را در میان بگذارند.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه