به گزارش مازنداصناف، مهدی امیدوار در گفت و گویی اظهار کرد: بر اساس آخرین اصلاحیه بند سوم ماده ۲۴۴ ق.م.م اتاق اصناف ایران لازم است نمایندگان خود به این هیاتها را معرفی کند اما از آنجایی که اتاق اصناف ایران به کارشناسان مالیاتی هر استان شناخت مستقیمی ندارد، لازم است این وظیفه به اتاقهای اصناف شهرستانها واگذار شده اتاق اصناف ایران بر صلاحیت و عملکرد این نمایندگان- که به نماینده بند (۳) شناخته میشوند،- نظارت داشته باشد.
وی افزود: لذا آخرین جلسه از سلسله جلسات کارگروه مالیاتی اتاق اصناف ایران به این موضوع اختصاص یافت و یکی از مصوبات کارگروه افزایش آموزش به نمایندگان بند (۳) بود. چراکه بعضا ایشان اطلاعات دقیقی از قوانین مالیاتی ندارند. لذا انتظار میرود اتاقهای اصناف اولا افرادی را برای این کار معرفی کنند که دانش کافی در امور مالیاتی داشته باشند؛ دوما اتاقها با ایجاد زیرساختهای آموزشی معلومات ایشان را افزایش دهند.
رئیس کارگروه مالیاتی اتاق اصناف ایران و عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران بیان کرد: موضوع دیگر این است که متاسفانه گاها نمایندگان بند (۳) بدون حضور در جلسات هیاتهای حل اختلاف مالیاتی، رای این هیات را امضا کرده و مشکلاتی را برای مودیان مالیاتی صنفی پیش آوردهاند. تاکید اتاق اصناف ایران این است که حضور نمایندگان بند (۱)، (۲) و (۳) در این هیاتها الزامی باشد و در صورت عدم حضور یکی از نمایندگان جلسه مذکور تکرار شود تا حقی ضایع نشود.
امیدوار بیان کرد: بر اساس آییننامهها و دستورالعملها باید حداقل یک هفته قبل از هیاتهای بدوی، پرونده مودی مالیاتی در اختیار نمایندگان بند (۱)، (۲) و (۳) گذاشته شود اما بنابر گزارشات واصله به اتاق اصناف ایران، در اغلب شهرستانها و استانها این اتقاق نمیافتد.
سخنگو و عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران همچنین به شرط اشراف قاضی به پرونده و امور مالیاتی تاکید کرد.
منبع: پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه