از ۱۳ دی ماه هیچ فعال صنف طلا، مالیات بر ارزش افزوده از اصل طلا دریافت نکند
رئيس اتحاديه صنف طلا و جواهر تهران:

از ۱۳ دی ماه هیچ فعال صنف طلا، مالیات بر ارزش افزوده از اصل طلا دریافت نکند

<p><span style="font-size: larger;">اگر چه زیر ساختی که باید سازمان امور مالیاتی برای اجرایی شدن قانون جدید مهیا می کرد هنوز کامل نشده است و ممکن است فراهم شدن این زیر ساخت تا دو ماه آینده هم طول بکشد ولی نگاه بر این است که از ۱۳ دی ماه به بعد هیچ فعالی در صنف طلا&nbsp;، مالیات بر ارزش افزوده از اصل طلا را دریافت نکند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ جلسه ای با حضور روسای اتحادیه های طلاوجواهر سراسر کشور در جهت هم اندیشی برای اجرای هماهنگ قانون مالیات بر ارزش افزود از ۱۳ دی ماه، به میزبانی اتحادیه طلاوجواهر مشهد برگزار شد.

ابراهیم محمد ولی رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر تهران به عنوان اولین سخنران این جلسه گفت: اصلاحات انجام شده در مالیات بر ارزش افزوده ناشی از زحمات همه فعالین صنف طلا و جواهر بود و همه افراد حتی در کوچکترین شهرستانها که دغدغه این اصلاح را داشتند دخیل بودند.

 ابراهیم محمد ولی، رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر تهران گفت: با تلاش همه دوستان بالاخره گوش شنوایی پیدا شد و مسئولین متوجه شدند که دریافت مالیات بر ارزش افزوده از اصل طلا صنف را دچار چالش کرده است که خوشبختانه اصلاح شد و از ۱۳ دی ماه قانون جدید اجرایی می شود.

 

 

وی در ادامه با تشکر ویژه از زحمات آقای شریعت پناهی در روند اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده بیان کرد:  اگر چه زیر ساختی که باید سازمان امور مالیاتی برای اجرایی شدن قانون جدید مهیا می کرد هنوز کامل نشده است و ممکن است فراهم شدن این زیر ساخت تا دو ماه آینده هم طول بکشد ولی نگاه بر این است که از ۱۳ دی ماه به بعد هیچ فعالی در صنف طلا ، مالیات بر ارزش افزوده از اصل طلا را دریافت نکند.

تصمیمات برای صنف طلا سراسری است

محمد ولی تصریح کرد: نگاه مسئولین دولتی این است که برای صنعت طلا هر اتفاقی که بخواهد بیفتد سراسری است و اگر مسئولی از سازمان های دولتی در مورد صنعت طلا بحثی را مطرح می کند هدفشان سراسری است.

رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر تهران با تاکید بر اینکه صنعت طلا و جواهر زنجیر وار به هم وصل هستند و همه رفتارهای صنف طلا در اتحادیه و خارج از اتحادیه  چه در بحث بازرسی ها و صدور پروانه ها همه به یک شکل است افزود: صنعت طلا باید یکپارچه باشد و برنامه ریزی ها به صورت کلی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه  ۹۰ درصد صنوف مثل صنعت طلا نیستند بیان داشت: همه فعالان صنف طلا باید به صورت کلی در مورد این صنعت در تمامی ادارات صحبت کنند و هر نگاهی به صنعت طلا  می شود باید کلی باشد.

طلا ، جواهر ، پلاتین و جواهرات معاف از مالیات بر ارزش افزوده

 

 

محمد ولی در ادامه با اشاره به آخرین اطلاعیه ای که سازمان امور مالیاتی برای اجرایی شدن قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده از ۱۳ دی ماه صادر و به اتحادیه طلا و جواهر جهت ابلاغ ارسال کرده گفت: در این اطلاعیه طلا، جواهر، پلاتین و هر نوع سنگی که در جواهر به کار می رود از مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند و فقط دریافت مالیات بر ارزش افزوده از اصل نقره هنوز معاف نشده است.

شفاف سازی در فاکتور نویسی لحاظ شود

 

 

وی ادامه داد: بر اساس این اطلاعیه فروشندگان طلا و جواهر باید قیمت هر آنچه که می خواهند بفروشند به صورت تفکیک شده در فاکتور لحاظ کنند و به صورت شفاف در فاکتور میزان حق العمل کاری، سود، اجرت، قیمت اصل طلا، قیمت جواهر و قیمت سنگ به تفکیک درج شود.

رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر تهران ادامه داد: اگر این موارد به صورت شفاف در فاکتور درج شود بعدها در موقع محاسبه مالیات مشکلی پیش نمی آید که ممیز و سر ممیز مالیاتی بخواهد بر اساس سلیقه خود به صورت علل الراس اقدامی انجام دهد.

وی اظهار داشت: در قانون امور مالیاتی هم این موارد عملیاتی شده است و از نگاه سازمان امور مالیاتی اگر همه این موارد درست عملیاتی شود هیچ ممیز و سر ممیزی حق اینکه بخواهد علی الراس ورود کند را ندارد، مگر خلاف آن ثابت شود و اگر خلافی در فاکتور دیده شود جرایم آن نابخشودنی است و می توانند به صورت علی الراس برای افرادی که این چنین به قوانین عمل نکرده اند اقدام کنند.

محمد ولی تاکید کرد:  لذا باید چارچوب سازمان که نگاه دولتی است و در واقع چیزی است که مجلس آن را تصویب کرده است رعایت شود تا در آینده دچار مشکل و چالش نشویم.

منبع: گلد نیوز

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه