وی با بیان اینکه در دو ماه گذشته ۱۲ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است، گفت: با تحویل نهاده ها مرغداران می توانند تا ۴۵ روز جوجه ها را نگه داشته باشند و پرورش دهند.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران با اظهار اینکه نحوه توزیع مرغ از سوی دامپزشکی و جهاد کشاورزی ابلاغ می شود، افزود: روزانه ۳۰۰ تن مرغ برای تنظیم بازار تهران ارسال می شد که محدودیت هایی ایجاد شد و اکنون تمامی مرغ های زنده در استان کشتار و فرآوری می شود.
حسن زاده یادآور شد: مرغداران موظف هستند از طریق جهاد کشاورزی حواله کشتار را تحویل کشتارگاه ها دهند و خوشبختانه در زمینه تولید و جوجه ریزی مشکلی نداریم.
وی تصریح کرد: به رغم مشکلاتی که بر تولید تحمیل می شود، مرغداران در حال فعالیت هستند و در صورت عدم تحویل مرغ به کشتارگاه ها، جریمه ها و محدودیت هایی درنظر گرفته شده است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران با اظهار اینکه قیمت نهاده ها کیلویی ۲۰۰ تومان افزایش یافته است، گفت: قرار بود جوجه با قیمت مصوب در اختیار مرغداران قرار گیرد ولی اکنون با قیمت ۱۱ هزار تومانی تحویل مرغداران می شود.
وی گفت: هزینه های سربار به تولید تحمیل می شود و علی رغم اینکه تولید به اندازی کافی وجود دارد اما شاهد ناعدالتی در بازار مرغ هستیم.
حسن زاده با بیان اینکه باید قیمت واقعی برای مرغ درنظر گرفته شود، گفت: افزایش هزینه های تولید و دخالت های صورت گرفته سبب می شود بر عرضه وتقاضا هجمه وارد شود.
ارسال دیدگاه