به گزارش مازند اصناف؛ عرضه مرغ تنظیم بازاری 24 هزار و 900 تومانی در مراکز عرضه و به ویژه خرده فروشیهای مازندران کاهش یافته است و در حال حاضر مرغ گرم آماده طبخ با قیمت کیلویی 30 تا 37 هزار تومان و در برخی از مغازهها تا 40 هزار تومان هم به مصرف کنندگان عرضه میشود.
اختلاف قیمت مرغ موجود در بازار با قیمت مصوب اعلام شده از سوی ستاد تنظیم بازار کشور، موجب گلایه مردم شده است و مردم از این بابت که چرا مرغ با قیمت مصوب به دستشان نمیرسد؛ از مسئولان گلایهمندند.
مخلص کلام اینکه مدتی است مرغ در بازار مازندران کم شده و هم اکنون بسیاری از واحدهای صنفی در سطح شهرهای استان، یا مرغ با نرخ تنظیم بازاری ندارند و یا مرغ را بیش از قیمت مصوب به مشتریان خود عرضه میکنند.
کامران هاشمی در این باره به خبرنگار ما میگوید: قیمت فروش مرغ در بازار همان قیمت مصوب 24 هزار و 900 تومانی است.
وی افزود: قیمت هر شانه تخم مرغ نیز در بازار 39 هزار تومان است و زمزمههایی هم مبنی بر گرانی تخم مرغ به گوش میرسد.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان مرغ و تخم مرغ مرکز مازندران، خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی و در خصوص بازار مرغ، هم مردم، هم همکاران و هم مسئولان از ما گلایهمندند و ما از همه طرف، حرف میخوریم.
این مسئول صنفی، ادامه داد: در حالیکه اتحادیههای صنفی اصلا از میران، نحوه و چگونگی توزیع کاملا بی خبر هستند و ما از اتفاقات مرغ اصلا مطلع نیستیم.
هاشمی بیان کرد: در حال حاضر، نزدیک به 50 درصد از نیاز بازار به بازار تزریق میشود و مابقی روانه بازار تهران میشود؛ واگرنه مرغهای تولیدی خود استان جدا از اینکه کفاف بازار و تقاضای استان را میهد؛ مازاد هم هست.
وی در پاسخ به چرایی قیمتهای نامتعارف مرغ در بازار استان، عنوان کرد: چه باید گفت، واقعیت این است که مرغ با قیمت مصوب در بازار کمی کم است و کمبود عرضه داریم.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان مرغ و تخم مرغ مرکز مازندران، اعلام کرد: ما هم از گلایه و نارضایتی مردم مطلع هستیم که مرغ با قیمت مصوب در کمتر مراکز عرضهای، پیدا میشود! اما ما متولی توزیع و تصمیم گیری نیستیم.
این مسئول، متذکر شد: وقتی عرضه در بازار با تقاضا همخوانی ندارد، از دست هیچ کسی، کاری بر نمیآید؛ الآن در این شرایط از دست واحدهای نظارتی، سازمان صمت و جهاد و حتی نیروهای انتظامی چه کاری بر میآید؟
هاشمی یادآور شد: کسی به ما چیزی نمیگوید، ما اصلا نمیدانیم چه خبر است، مرغ کجاها و چه میزان توزیع میشود؛ ما اصلا نمیدانیم چه کسی مرغ میگیرد و چه کسی مرغ نگرفته است!
گفتنی است تنشهای مرغی مدتها است که دست بردار بازار مازندران نیست و مردم در این اوضاع سخت اقتصادی باید تاوان تصمیمات غلط و سیاستهای اشتباه مسئولان را بپردازند!
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه