فرهنگ و اقتصادمقاومتی دو میراث بزرگ دفاع مقدس
<p><span style='font-family: Tahoma; text-align: justify;'>فرهنگ و اقتصادمقاومتی، دو میراث بزرگ دفاع مقدس هستند که در سال جدید مورد نظر مقام معظم رهبری بوده است.</span></p>
به گزارش مازند اصناف سردار احمد نوریان امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری اظهار داشت: مهندسی فرهنگی و اقتصاد مقاومتی دو میراث بزرگ دفاع مقدس بوده که امروز نظام و مردم ما به شدت تشنه این دو عنصر ناب برای پیشرفت کشور هستند.
وی با اشاره به اینکه این دو سند، موردنظر مقام معظم رهبری بوده و آن را ابلاغ کردند، افزود: با نامگذاری سال 93، تمام نگاهها به سوی فرهنگ و اقتصاد منعکس شد.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه ثارالله(ص) با بیان اهمیت مسئله فرهنگ، خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس، همراهی روحانیت آگاه و توانمند در لشکر ویژه 25 کربلا بینظیر بوده و حضور طلبههای رزمی تبلیغی این لشکر در عملیاتها، بیشترین تعداد در میان لشکرها بود.
نوریان با بیان اینکه گردان فاتحین، نخستین گردان ویژهای بود که در طول تاریخ جنگ و قبل از تشکیل تیپ امام صادق(ع)، در لشگر ویژه 25 کربلا شکل گرفت، گفت: این گردان شامل طلاب رزمی تبلیغی بود که در کنار کار تبلیغ، آموزشهای تخصصی را در رستههای مختلف دیده و کمک حال واحدهای مختلف میشدند.
مسئول ستاد لشگر ویژه 25 کربلا در دوران دفاع مقدس، طلبههای گردان فاتحین را مایه دلگرمی رزمندگان خواند و تاکید کرد: نیروهای این گردان تا حدی میزان شایستگیشان بالا بود که یک سری از آنها به عنوان فرمانده دسته، گروهان و گردان نیز معرفی میشدند.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه ثارالله(ص) ایران را محور انقلاب در دنیا دانست و بیان داشت: اگر ولایت فقیه و رهبرانی همچون امام راحل و امام خامنهای نداشتیم، بارها و بارها این انقلاب نابود میشد.
نوریان، عنصر فرهنگی را باورهایی که از درون اعتقادات بیرون آمده و ارزشهایی که ریشه مکتبی دارند، عنوان کرد و اذعان داشت: ریشه الگوی رفتاری قهرمانان و اسوههای ارزشی ما در عاشورا بوده که مجموع اینها فرهنگ خطاب میشود.
مسئول ستاد لشگر ویژه 25 کربلا در دوران دفاع مقدس، ضمن اشاره به تاکید مقام معظم رهبری نسبت به سبک زندگی قرآنی، تصریح کرد: نمونه بارز این سبک زندگی را میتوان در سیره ائمه، بزرگان دین و شهدا جستوجو کرد.
وی طبق فرمایش مقام معظم رهبری، هوایی که در آن تنفس میشود را فرهنگ خواند و ابراز داشت: موضوعی که سبک زندگی قرآنی را تهدید میکند، تضعیف باورها و عقاید است.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه ثارالله(ص) متذکر شد: روند تربیت غیردینی در جامعه، توسعه سبک زندگی غربی، گسترش فضای ضدارزشی و اباحهگری، مهمترین عوامل تهدید کننده سبک زندگی قرآنی است.
نوریان در پایان با اشاره به این موضوع که مسئولان باید خودباوریها را در بین جوانان تکثیر کنند تا توانمندیهای آنها افزایش یابد، تصریح کرد: عدم شناخت عمقی نسبت به مسائل دینی و بزرگان دین و همچنین مطالعه کم، مهمترین خطری است که نیروهای بسیجی را تهدید میکند.
ارسال دیدگاه