استاندار «ولگاگراد» روسیه خواستار همکاری اقتصادی و صنعتی با ایران شد

استاندار «ولگاگراد» روسیه خواستار همکاری اقتصادی و صنعتی با ایران شد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">آندری ایوانوویچ باچاروف، استاندار ولگاگراد&raquo; روسیه در حاشیه بازدید میدانی کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت های اقتصادی و صنعتی این استان خواستار همکاری با ایران در زمینه های مختلف صنعتی و اقتصادی شد. </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ باچاروف که استان تحت مدیریتش در زمینه صنعتی در کشور روسیه از استان های شاخص به شمار می رود، روز سه شنبه در حاشیه دیدار کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت های اقتصادی این استان، گفت: با ارتقای زیرساخت های حمل و نقل در زمینه تولید و تجارت محصولات کشاورزی و همچنین دستیابی به بازارهای منطقه این استان می تواند با استان های ایران همکاری داشته باشد.

آندری باچاروف، با اشاره با یادداشت تفاهم منعقده بین ولگاگراد با استان مازندران گفت، مفاد این یادداشت تفاهم در دست اجرا است و در همین راستا، سرمایه گذاری عظیمی در زمینه حمل و نقل جاده ای، ریلی و رودخانه ای در ولگاگراد به اجرا گذاشته شده است.

وی به راه اندازی سرای تجاری مازندران در ولگاگراد اشاره کرد و گفت: ظرفیت برای افزایش سطح مبادلات تجاری بین دو استان وجود دارد.

کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو نیز با اشاره به عزم جدی رهبران دو کشور برای گسترش همه جانبه روابط و ارتقای حجم روابط اقتصادی و تجاری دو کشور افزود، همکاری های استانی یکی از راه های موثر در دستیابی به این هدف است و علاقه مندی زیادی بین فعالان اقتصادی و تجاری استان های مختلف دو کشور برای این وجود دارد.

در این دیدار همچنین مقرر شد یک ویدئوکنفرانس بین استانداران مازندران و ولگاگراد و همچنین سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو برای اجرایی ساختن سایر مفاد یادداشت تفاهم بین دو استان و همچنین بررسی و تعریف زمینه های جدید همکاری برگزار شود.

در این دیدار که در دفتر استانداری ولگاگراد صورت گرفت طرفین موضوعات همکاری های مختلف در زمینه های اقتصادی، علمی و فرهنگی و به ویژه راه های گسترش روابط تجاری متقابل را مورد بررسی قرار دادند.

استان ولگاگراد در کناره رودخانه ولگا قرار دارد و یکی از مهمترین مناطق صنعتی روسیه در جنوب این کشور بشمار می رود.

کانال ولگا-دن، که رودخانه ولگا از حوزه آبریز دریای خزر را به رودخانه دان از حوزه آبریز دریای آزوف (بخشی از دریای سیاه) متصل می‌کند، در این شهر قرار دارد. بوسیله این کانال امکان کشتیرانی از آب‌های آزاد به دریاچه خزر امکان‌پذیر می‌باشد این کانال به طول ۱۰۱ کیلومتر، بین سال‌های ۱۹۴۸ تا ۱۹۵۲میلادی در زمان اتحاد جماهیر شوروی ساخته شد./ایرنا

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه