بروزرسانی طرح تفصیلی ساری نیاز مبرم مدیریت شهری/ باید به سمتی برویم که سود شهرداری ختم به رفاه مردم شود
حامد حاجيان؛ نامزد ششمين دوره شوراي اسلامي شهر ساري:

بروزرسانی طرح تفصیلی ساری نیاز مبرم مدیریت شهری/ باید به سمتی برویم که سود شهرداری ختم به رفاه مردم شود

<p><span style="font-size: larger;">نامزد ششمین دوره شورای اسلامی شهر ساری&nbsp; با بیان اینکه طرح تفصیلی شهر ساری، 21 سال از امروز شهر مان عقب است و این یک فاجعه است؛ گفت:&nbsp; امروز باید به سمتی حرکت کنیم که سود شهرداری ختم به رفاه مردم شود<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ حامد حاجیان  نامزد ششمین دوره شورای اسلامی شهر ساری یکی از معدود نامزدهای انتخاباتی است که دارای سابقه اجرایی نزدیک به دو دهه‌ای در عرصه مدیریت شهرداری دارد؛ وی که معاونت شهرداری تهران مدیر املاک و مستغلات املاک مناطق، مدیر ادارات مشارکت‌ها و سرمایه گذاری‌های مناطق، معاونت فروش و معاونت برنامه ریزی، معاونت مالی شهرداری منطقه 12 تهران و نیز مدیر و معاون نمونه شهرداری تهران سال‌های 93، 95، 96 و 97  را در کارنامه خود دارد به زادگاهش بازگشته است تا تجربه مدیریتی اندوخته خود را در اختیار همشهریانش قرار دهد.


حامد حاجیان در نشست خبری ظهر امروز خود با اصحاب رسانه مرکز مازندران اظهار کرد:شهر ساری از شمال به دریا، جنوب به جنگل، شرق و غرب به کوهپایه و دشت ختم می‌شود و شهری است که از قلب آن رودخانه تجن می‌گذرد؛ شهری است که 1391 شهر در ایران جزو شهرهای ممتاز کشور ما است.

وی افزود: امروز مدیریت شهری در کلان شهرهای دنیا بدنبال ایجاد چنین اتفاقتی هر چند مصنوعی هستند تا از ظرفیت گردشگری بهره ببرند و ما این ظرفیت‌ا را داریم و باید بهترین بهره‌ها را از آن ببریم.

نامزد ششمین دوره شورای اسلامی شهر ساری، با اشاره به سختی مدیریت شهری در مرکز مازندران، خاطرنشان کرد: ما در اکثر استان‌های کشور یک شهر شاخص داریم اما در استان مازندران شهرهایی نظیر آمل، بابل، رامسر، نوشهر، چالوس و تنکابن با مرکز استان در حال رقابت هستند و این توقع را از مدیران شهری مرکز استان بالا می‌برد.

حاجیان ادامه داد: ما در حال حاضر در مورد شهری در حال صحبت هستیم که با همه پیچیدگی‌ها، طرح تفصیلی آن به 21 سال قبل باز می‌گردد؛ یعنی سال 1379 و لذا عرض محورها همانی در سال 1400 است که در سال 1379 بود، کوچه‌ها، شهرپذیری و مدل اصلی شهر متعلق به دو دهه قبل است؛ این یعنی طرح تفصیلی شهر ساری، 21 سال از امروز شهر مان عقب است و این یک فاجعه است.

وی بیان کرد: لذا یکی از وظایف خطیر و اصلی شورای ششم، به روز رسانی طرح تفصیلی ساری است تا شهر را بر اساس مقیاس 1400 ببینیم و برنامه ریزی کنیم.

نامزد ششمین دوره شورای اسلامی شهر ساری، عنوان کرد: با به روز رسانی طرح تفصیلی میتوان بخش عمده‌ای از فسادی که در مدیریت شهری را مهار کرد تا مردم با یک مراجعه عادی بتوانند پاسخ خود را در ساخت و ساز بگیرند و مجوزها بر اساس نیاز شهر و بر اساس طرح تفصیلی رقم بخورد.

حاجیان تصریح کرد: الویت دوم کسب درآمد شهری پاک و پایدار است و امروز خیلی از افرادی که با مهارت مدیریت شهری آشنا نباشند، حرف از درآمد بیاید از عوارض و پسماند سخن می‌گویند و امروز درآمدی که از شهرفروشی بی رویه حاصل می‌شوئ به یک معضل تبدیل شده است؛ ما با شهر فروشی مخالف نیستیم اما شهر فروشی که با ضابطه باشد نه بی رویه.

وی اعلام کرد: امروز یکی از موضوعات جدی بحث درآمدی است که یکی از بسترهای زیرساختی تمامی مدل های مدیریتی شهر است؛ درآمد پایدار و پاک یعنی بدانیم که شهر ساری قرار است به کدامین سو، رشد کند و این رشد تنها به معنای رشد جغرافیایی نیست بلکه یعنی شهر، قرار است به کدامین سمت ثروتمند شود.

نامزد ششمین دوره شورای اسلامی شهر ساری، گفت: متاسفانه شاهد ملحق شدن روستاهای اطراف ساری به شهر هستیم اما فقط در جغرافیای شهر آوردهایم و شما نمی توانید فرد روستایی  بیابید که به خودش قبولانده باشد که یک شهرنشین است!

 

حاجیان اذعان کرد: ثروتنمدی در مدیریت شهری به چه معناست؟ رانت؟ ثروتمند در مدیریت شهری یعنی همهگان سودش را ببرند و این ثروت متعلق به همه مردم باشد؛ یعنی دعوت از تیم های سرمایه گذار به شهر و سمت و سو دادن به آنان و مشخص کردن مکان و برنامه رشد شهر بسته به نیازهای شهری نه اینکه ثروت در یک جای شهر جمع و در بخش دیگری شاهد فقر باشیم.

 

وی تاکید کرد: امروز باید به سمتی حرکت کنیم که سود شهرداری ختم به رفاه مردم شود و لذا اگر قرار است اقدامی در شهر صورت بگیرد باید سودش را مردم ببرند نه مدیریت شهری و لذا باید در این مسیر باید نیازهای واقعی مردم گردآوری شود و از آن یک سند توسعه شهری ساخت .

نامزد ششمین دوره شورای اسلامی شهر ساری، متذکر شد: وقتی سند توسعه یک شهر تنظیم و گردآوری شود، ظرفیت‌های درآمدی آن شهر هم در می‌آید و محل رشد شهر ساری مشخص می‌شود و می توان سرمایه گذاری جدید را به آن سمت هدایت کرد.

 

حاجیان مبارزه با فساد را یکی از الویت‌های کارکرد و عملکرد شوراهای شهر و روستا عنوان کرد و یادآور شد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که حال مردم شهرمان را خوب کنیم و برای این مهم باید مسیر و ریل حرکت شوراها را تغییر دهیم و باید ظرفیت و فضای مدیریت شهری و فرآیند متاثر از این عوامل را اصلاح کرد تا از فساد پیشگیری کرد.

 

انتهای پیام/

 

 



ارسال دیدگاه