به گزارش مازند اصناف؛ کامران اصغری روز شنبه در نشست ستاد توسعه بیمه عشایری روستائیان در فرمانداری نوشهر افزود : مسئله ناهمخوانی رشته تحصیلی دانش آموزختگان بومی با ظرفیت اقتصادی استان همواره یکی از دغدغه های واحدهای تولیدی بوده است زیرا طبق بررسی های انجام شده از شهرک های صنعتی استان اغلب سرمایه گذاران از کمبود نیروی انسانی در واحدهای صنعتی نگران هستند که این مسئله در مناطق شرقی مازندران بیشتر احساس می شود.
وی داشتن روحیه پشت میزی و کارکردن در محیطهای اداری را از دیگر مشکلات مربوط به این حوزه ذکر کرد و ادامه داد : اغلب دانش آموختگان ما بدون توجه به همخوانی مهارتی با ظرفیت های پیرامونی خواهان اسخدام در سازمان ها و ارگان های دولتی هستند.
مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت که برای حل این مشکل بنا داریم در تمامی شهرستان ها مراکز مشاوره کارآفرینی دایر کنیم که نقش تعیین کننده ای در هدایت تحصیلی و اشتغال خواهند داشت.
اصغری مشوق تخفیفهای بیمه ای برای کارفرمایان به منظور جذب نیروی انسانی را یکی از بستههای حمایتی دولت تدبیر و امید عنوان کرد و افزود : این بسته حمایتی که در برنامه پنجم توسعه گنجانده شده بود منجر به جذب ۱۶ هزار نیروی کار در استان همراه با تخفیف حدود ۲۰ درصدی حق بیمه شد که متاسفانه در قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه حذف شد.
این مسئول استانی در ادامه به آخرین وضعیت سهم اعتبارات اشتغال روستایی از محل صندوق توسعه ملی اشاره کرد و گفت : سه سال گذشته این اعتبار با هدف جلوگیری از مهاجرت جوانان جویای کار از روستاها به شهرها و غنی سازی ظرفیت های اشتغال روستاها برای این حوزه پیش بینی و اختصاص داده شد که سهم مازندران حدود ۴۰۰ میلیارد تومان بود.
اصغری افزود : خوشبختانه با سطحبندیهای انجام گرفته درسطح ملی ، استانی و شهرستانی به منظور راستی آزمایی و جلوگیری از انحراف این اعتبار ، آنچه گزارش شده حدود ۱۰۰ درصد این اعتبار در مازندران جذب شد.
وی سهم شهرستان نوشهر از این میزان اعتبار را بیش از هشت میلیارد تومان اعلام کرد ./ایرنا
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه