به گزارش مازند اصناف؛ بازار مرغ طی روزهای اخیر روزهای پر تب و تابی را پشت سر گذاشته است، البته هرازچندگاهی شاهد فراز و فرودهای قیمتهای مرغ هستیم که طی روزهای اخیر حتی به 35هزار تومان نیز رسید.
سریال قیمتهای پروازی مرغ طی روزهای اخیر نیز ادامه دارد که این بار پرواز مرغ تا این قیمت موجب نگرانی بیشتر مردم شده است.
البته موضوع مهم این است حتی در روزهایی که قیمت مرغ به بالاترین حد ممکن نیز رسیده سود مرغدار در حد حداقلی بوده و در حدی بوده که بتواند سرپا بایستد و این بار مسؤولان برای حفظ زنجیره تولید به این فکر افتادند که با اتخاذ تدابیری تولیدکنندگان بتوانند سرپا بایستند.
عطاءالله حسنزاده مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران در اینباره در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: مهمترین دلیل قیمت مرغ، بالا رفتن هزینه تمام شده بوده این موضوع موجب شده مرغداران نتوانند جوجهریزی بیشتری انجام دهنده که همین موضوع به افزایش قیمت مرغ در بازار دامن زده است.
وی افزود: از شهریور ماه امسال که قیمت مرغ از 11 هزار به 16هزار تومان درب مرغداری رسید قیمت نهادهها هم چندیم برابر شد و در کنار قیمت نهادهها هزینههای خدمات، دارو، حمل و نقل و سایر 5 تا 7 برابر شد که این هزینهها نیز اجتنابناپذیر است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران بیان کرد: در کنار این مسائل موضوع مهم بحث تامین نهادهها بوده که به موقع به دست تولیدکننده نمیرسید و همچنین بحث کیفیت نهادهها نیز از موضوعات مهمی بوده که مزید بر علت شده است.
حسنزاده تصریح کرد: با تمهیدات اندیشیده شده مقرر شد قیمت مرغ زنده با سود حداقلی برای مرغدار 17 هزار و 500 تومان درب مرغداری و با قیمت 25هزار تومان در بازار به دست مصرفکننده باشد که در این زمینه مرغداران اعلام آمادگی کرده و در بازار نیز نباید بیشتر از این قیمت به فروش برسد و قیمت کاذب در بازار حذف شود.
وی اظهار کرد: درصورتیکه مرغ با همین قیمت اعلام شده به فروش برسد مرغدار امکان ادامه تولید خواهد داشت؛ مگر اینکه بحث علوفه با ارز یارانهای به موقع و با کیفیت مناسب در اختیار مرغدار قرار گیرد که در این صورت میتوان شاهد روند کاهشی قیمت مرغ از این میزان اعلام شده در بازار باشیم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه