به گزارش مازند اصناف؛ حسن خیریانپور روز پنجشنبه در نشست شورای اداری مازندران که در فرمانداری ساری برگزار شد ، افزود : این واحدهای تولیدی و صنعتی با مزایده در اختیار متقاضیان و سرمایه گذاران قرار می گیرد.
وی گفت که در مجموع ۱۷۶ واحد تولیدی و صنعتی مازندران به دلیل بدهی از سوی بانک ها تملک شده است که پیش بینی می شود تا پایان سال جاری تعداد زیادی از این واحدهای دارای شرایط از تملک بانک ها خارج و در اختیار سرمایه گذاران جدید قرار داده شود. او افزود : از واحدهای در تملک بانک های استان ۲۴ واحد مربوط به شهرستان های ساری و میاندورد است که تاکنون ۹ واحد از این واحدهای تولیدی و صنعتی از تملک بانک ها خارج شده است.
معاون استاندار مازندران در این نشست که به بررسی مشکلات دو شهرستان ساری و میاندرود اختصاص یافت ، به جذب ۲ هزار ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار رونق تولید در این شهرستان ها اشاره کرد و گفت : ۲ هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال از این اعتبار برای رونق تولید در شهرستان ساری و ۵۵۰ میلیارد ریال نیز در میاندورد اختصاص داده شد.
وی افزود : علاوه بر این ، در اجرای طرح زراعت چوب نیز چهار هزار هکتار برای استان مصوب شد که بیش از ۱۲ درصد از این طرح در شهرستان های ساری و میاندورد در دست اجراست .
معاون اقتصادی استاندار مازندران در مورد تفاهمنامه استانداری با بنیاد مستضعفان برای اجرای طرح های اقتصادی هم توضیح داد : با بیناد تفاهمنامه چهار هزار میلیارد ریال منعقد شد که بزودی طرح های مرتبط در حوزه دامپروی و کشت گلخانه ای در مازندران به مرحله اجرا می رسد.
وی گفت : اجرای طرح دامپروری شیری ۱۰ هزار راسی و گوشتی پنج هزار راسی است و در زمینه گلخانه هم نخستین طرح گلخانه ای بدون خاک( هیدروپونیک) نیز در دست اجرا قرار خواهد کرفت که زیرساخت لازم برای شروع عملیات اجرایی فراهم شد و بزودی عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
خیریانپور مدت زمان اجرای این طرح را حدود ۱.۵ سال اعلام کرد./ایرنا
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه