به گزارش مازند اصناف؛ کرونا ویروس به بسیاری از کسب و کارها آسیب زد، این جملهای است که درست از حدود ۶ ماه پیش تاکنون زیاد شنیدیم...
گفتنی است شیوع ویروس کرونا نوع مشاغل اعم از مشاغل خرد و کلان برایش تفاوتی نداشته و به دلیل نحوه سرایت موجب کاهش در عرضه و سطح تقاضا برای محصولات بازاریان شده است.
در این میان فروشندگان و بازاریانی که از خودشان ملک داشتند آسیب کمتر و مستاجران ضربه بیشتری خوردند، برخیها هم که در حال انجام تدارکات برای برپایی شغل جدید بودند کشتیشان به گل نشست...
بهراستی رزمایش مردمی مومنانه که فرمانی از پیشوای امامت و ولایت در کشور عزیزمان بود، حماسهای بزرگ را رقم زد و روح همدلی را بار دیگر در وجود تک تک مردم بیدار کرد.
جالب است بدانیم که در این رزمایش اهدای سبد معیشتی فقط بخشی از کمکهای مردم به همنوعان آسیب دیده از کرونا بود، اهدای کمکهای نقدی و معنوی گامی بود که افراد با توجه به تواناییهاشان در بخشهای مختلف برداشتند.
یکی از این کمکها، عدم دریافت اجاره بها از مستاجران واحدهای تجاری بود که البته در استان مازندران از این قبیل افراد کم نداشتیم که با گذشتن از دریافت وجه بابت اجاره، باری از روی دوش مستاجران برداشتند.
جالب است بدانیم که همزمان با برگزاری مرحله دوم از رزمایش مومنانه، یک جوان ساروی اقدام به عملی خیر برای کمک به فعالان در کسب و کارهای نو و تازه که به دلیل مشکلات اقتصادی توان پرداخت اجاره بها را ندارند، کرد.
*عدم دریافت اجاره بها به مدت ۶ ماه
مهدی جنتی مسوول جوان اجاره و فروش واحدهای پاساژ تازه تاسیس " حافظی" واقع در کوچه بازار روز خیابان جمهوری مرکز استان مازندران، در گفتوگو با فارس از علاقهاش به مشارکت در کمک مومنانه و توجه به رونق اقتصادی و جهش تولید میگوید و ادامه میدهد؛ تصمیم گرفتم از مستاجران در ۲۱ دهنه از مغازههای این پاساژ ۶ ماه اجاره دریافت نکنم.
این در حالی است که این پاساژ در سال ۱۳۹۸، پس از تخریب خانههای متروکه، با زیربنای هزار متری طی چهار سال ساخت و ساز با صرف هزینه ۱۵ میلیارد تومانی افتتاح شد، پیشنهادات مختلفی برای تبدیل این پاساژ به بازارچههای مختلف داشتیم که نپذیرفتیم.
وی عنوان میکند؛ پاساژ حافظی که حاصل سرمایهگذاری مشترک بنده و دوتن از سرمایهگذاران شهرمان بوده است، از ۶۳ دهنه مغازه ۱۸ متری رو به پایین در سه لاین برخوردار است.
*کرونا و تغییر در نحوه واگذاری واحدها
در ابتدای کار قبل از شیوع کرونا تصمیممان بر این بود هر دهنه را با توجه به متراژش از حدود یک میلیون تومان اجاره دهیم، و برای فروش متری ۴۰ میلیون تومان را مدنظر قرار بدهیم، ولی پس از شیوع ویروس کرونا نظرمان تغییر کرد.
جنتی بیان میکند؛ با خودم گفتم حال که مسؤولیت ۲۱ دهنه مغازه بر عهده من است، حاضرم برای ۶ ماه مغازه را اجاره رایگان داده و برای مابقی آن با دریافت نیمی از اجاره بهای واقعی کمک حال مستاجران باشم.
وی در پایان یادآور میشود؛ ما نهایت کمک و همکاری را با بازاریانی که به دنبال تغییر مکان یا افتتاح کسب و کار هستند خواهیم داشت، ۶ ماه بهصورت رایگان کسب و کار کنند و برای ۶ ماه بعد اجاره بهای کمی دریافت خواهیم کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه