به گزارش مازند اصناف؛ حسن خیریانپور افزود : تاکنون ۹ هزار و ۹۲۷ کارگاه خسارت دیده از کرونا در سامانه کارا ثبت نام کرده اند و پرونده آنها پس از بررسی برای دریافت تسهیلات به بانک عامل برای پرداخت ارسال شده است.
وی توضیح داد : بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، بنگاه های اقتصادی و کارگاه های کسب و کار تا پایان تیر ماه سال جاری برای ثبت نام جهت دریافت تسهیلات کرونایی مهلت دارند و باید تا این زمان با مراجعه به سایت کارا ثبت نام خود را قطعی کنند.
معاون استاندار مازندران اظهار داشت : بانک های عامل نیز تا پایان مرداد ماه مهلت دارند پرونده های وارده را بررسی و نسبت به پرداخت تسهیلات به واحدهای مشمول اقدام نمایند.
خیریانپور سهم تسهیلاتی پیش بینی شده برای استان مازندران ناشی از خسارت کرونا را هم حدود یک هزار و ۵۶۱ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود : حدود ۳.۹ درصد از مجموع تسهیلات بانکی پیش بینی شده در کشور برای جبران خسارت ناشی از کرونا به استان مازندران اختصاص یافت.
بر اساس آمار سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران ، کرونا در پیک اول حدود ۳۰ هزار میلیارد ریال به بخش های اقتصادی استان خسارت زد. بیشترین خسارت مربوط به بخش خدماتی است که ۵۲ درصد از اشتغال استانی را در اختیار دارد.
شیوع کرونا از سی ام بهمن ماه سال گذشته در مازندران شروع شد. با گذشت پنج ماه از همه گیری بیماری ، ویروس کرونا هم اکنون در این استان در پیک موج دوم قرار دارد و برابر اعلام دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل هم اکنون حدود یکهزار و ۵۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های این استان بستری هستند.
دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم دیروز اعلام کرد که وضعیت شیوع کرونا در ۱۳ شهرستان از ۲۲ شهرستان استان قرمز است. آمل ، بابل ، بهشهر ، تنکابن ، چالوس ، رامسر ، ساری ، سوادکوه ، قائمشهر ، محمودآباد ، نکاء ، نور و نوشهر از مناطق قرمز مازندران به لحاظ شیوع کرونا محسوب می شوند./ایرنا
ارسال دیدگاه