به گزارش مازند اصناف؛ اژدری با اشاره به اینکه صنعت و تولید مظلوم واقع شده است، گفت: در بخش تولید، کشاورزی، دام و طیور، صنعت و.. وضعیت خوبی نداریم و سوددهی صورت نمی گیرد، اما در دلالی و واسطه گری سود درآمدزایی بخوبی انجام می شود.
وی با بیان اینکه قیمت های مواد اولیه از سال گذشته چند برابر شده است، عنوان کرد: یک ورقه جنس معمولی کیلویی 2 هزار و 800 تومان در سال 97 بود، امروز به قیمتی بیش از 12 هزار تومان شده است، آن هم با وجودی که این ورقه تولید داخلی است.
رئیس اتحادیه صنف ماشین تراش و فلزتراش آمل تصریح کرد: بخاطر تحریم ها بسیاری از مواد اولیه قیمتی 200 برابری از سال 97 رشد داشتند و این باعث شد که بسیاری از تولیدات، تنها 20 درصد ظرفیت خود استفاده کنند و برخی بخاطر شرایط بد اقتصادی و ضررهای مکررر مجبور به بستن کارگاه و کارخانه کنند.
وی از درخواست باطل کردن 3 تا 4 کارگاه در هر ماه ابراز ناراحتی کرد و یاداور شد: بسیاری از مشکلات از قبل از کرونا بوده و باعث بسته شدن بسیاری از کارخانه ها و کند شد عملکرد انان شده است، در هر ماه شاهد هستیم چند کارگاه برای بستن پروانه اقدام می کنند و این جای تاسف دارد.
اژدری اعضای صنف ماشین تراشان وفلزتراشان را بیش از 200 عضو خواند و اظهار کرد:تولید تمام ماشین های صنعتی از جمله قطعات ماشین سازی و تا ماشین های که در دامدار بکار می رود، درمجموع تمام قطعاتی که در صنعت کاربرد دارد و همچنین فلزتراشی نیز در این صنف قرار می گیرد.
وی از مشکلات تولیدکنندگان را گرانی و کمبود مواد اولیه دانست و ابراز کرد: در مبحث انرژی و سازمان تامین اجتماعی نیزمشکلاتی وجود دارد که سد راه تولیدکنندگان قرار گرفته است.
رئیس اتحادیه صنف ماشین تراش و فلزتراش آمل ادامه داد: تولید کننده همیشه تو سری خور است، دولت تسهیلاتی فراهم نمی کند و برای گرانی مواد اولیه تحریم را بهانه می کند در حالی که تولیدات داخلی نیز با افزایش چشمگیری همراه بوده است./بلاغ
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه