قیمت گوشت و مرغ در ماه رمضان افزایش پیدا نمی‌کند
مديرعامل شرکت پشتيباني امور دام:

قیمت گوشت و مرغ در ماه رمضان افزایش پیدا نمی‌کند

<p><span style="font-size: larger;">یک مقام مسئول گفت: گوشت مرغ و گوشت قرمز به وفور در بازار عرضه می&zwnj;شود و هیچ افزایش قیمتی در ماه رمضان نخواهیم داشت.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در حاشیه نشست ستاد تنظیم بازار گفت: با تمهیدات اندیشیده شده، گوشت مرغ و گوشت قرمز به وفور در بازار عرضه می‌شود و هیچ افزایش قیمتی نخواهیم داشت.
حسن عباسی معروفان افزود: در آستانه ماه مبارک رمضان از نظر تأمین گوشت مرغ و گوشت قرمز داخلی و وارداتی هیچ کمبودی نداریم و توزیع این اقلام متناسب با تقاضا ادامه دارد.
وی عنوان کرد: روز دوشنبه گوشت گوسفندی کیلویی ۹۵ هزار تومان، گوشت گوساله بین ۷۰ تا ۷۵ هزار تومان و گوشت گرم مرغ نیز حدود کیلویی ۱۱ هزار تومان عرضه می‌شود که پایین‌ترین سطح قیمت‌هاست.
این مسئول با درخواست از مردم مبنی بر خرید اقلام پروتئینی به میزان نیاز توضیح داد: هیچ کمبودی در زمینه تأمین این اقلام وجود ندارد و توزیع آنها همچنان ادامه می‌یابد، بنابراین مردم نگران تأمین این کالاها نباشند.
عباسی معروفان بیان کرد: مردم هر زمان که به فروشگاه‌ها مراجعه کنند مشکلی از نظر تأمین این اقلام نخواهند داشت و تا پایان ماه مبارک رمضان هیچ افزایش قیمتی نخواهیم داشت.

زیان کرونایی مرغداران
نایب ‌رئیس ‌کانون انجمن صنفی مرغ گوشتی هم از زیان مرغداران در پی کاهش تقاضای عمومی ناشی از شیوع ویروس کرونا خبر داد.
حبیب اسدالله‌نژاد گفت: قدرت خرید مردم در سال جاری پایین آمده است مشکلات اقتصادی و عوارض ناشی از کرونا خرید مردم را کاهش داده و باعث زیان سنگین و انباشت مرغ در مرغداری‌ها شده است.
 وی تصریح کرد: شرکت پشتیبانی امور دام کشور به صورت قطره‌چکانی اقدام به جذب مازاد تولید می‌کند که نمی‌تواند مشکلات مرغداران را حل کند.
رئیس‌ کانون انجمن صنفی مرغ گوشتی با بیان اینکه مرغداران در شرایط فعلی بابت فروش هر کیلوگرم مرغ زنده چهار هزار تومان ضرر می‌کنند اظهار داشت: در حالی قیمت تمام‌شده هر کیلوگرم مرغ زنده 10 هزار تومان است بیش از 6 هزار تومان به فروش نمی‌رسد.
اسدالله‌نژاد تاکید کرد که 325 هزار تن مرغ در یک ماه اخیر با چهار هزار تومان ضرر در هر کیلوگرم عرضه شده که این به معنی تحمل هزار و 200 میلیارد ضرر به مرغداران است و تداوم این امر باعث شکسته شدن کمر مرغداران می‌شود.


ارسال دیدگاه