به گزارش مازند اصناف؛ از اسفندماه سال گذشته و طی سالجاری با شیوع ویروس کرونا در کشور، بسیاری از کسبکارها با چالشهای جدی مواجه شدند و صنعت مرغداری یکی از صنعتهایی بود که در این ماجرا، دچار آسیبهای فراوانی شد.
در پی اعلام تعطیلی واحدهای مصرفکننده فرآوردههای گوشت مرغ که از واحدهای خرده تا رستورانها، آشپزخانهها، هتلها و مراکز اقامتی را شامل شد، میزان تقاضای بازار برای عرضه مرغ به این واحدها، با شیب نزولی تندی مواجه شد و ماهها زحمت مرغداران روی دست آنها باقی ماند.
کاهش تقاضا موجب شد تا با ماندن مرغها در مرغداریها، روز به روز بر وزن آنها افزوده شود و جدا از زیان مرغداریها، حالا با بالا رفتن وزن، تمایل خریدارن به دلیل ذائقه خرید مردم به سمت مرغهای با وزن کمتر نیز کاهش یابد و اگر تصمیم مناسبی اخذ نشود، بسیاری از فعالان این صنعت که هم اکنون نیز با مشکلات اقتصادی شدیدی دست و پنجه نرم میکنند، رو به ورشکستگی خواهند نهاد.
ارسال دیدگاه