به گزارش مازند اصناف؛ علیرضا عظیمی طی گفتوگویی با خبرنگار ما در شهرستان جویبار از اجرایی شدن این طرح در این شهرستان خبر داد و گفت: این سامانه به لحاظ ماهیت، یک زیرساخت نرمافزاری برای مدیریت یکپارچه املاک و اماکن است که علاوه بر امکان ایجاد پایگاه متمرکز املاک و اماکن، قادر است تراکنشها و فرایندهای کاری و اداری مربوط به امور املاک و اماکن را، در میان دستگاههای اجرای ذیربط، الکترونیکی کند.
وی با بیان اینکه مازندران بعد از ۳ استان کرمان، البرز و گیلان چهارمین استان پیشرو در اجرای طرح سیماک است اظهار کرد: بیش از ۲ هزارو ۲۰۰ دهیاری، تمام دفاتر پیشخوان و دفاتر پستی و ۲۸ دستگاه اجرایی مرتبط مازندران جهت تحقق دولت الکترونیک در طرح سیماک با یکدیگر شبکه خواهند شد.
مدیر اجرایی طرح سیماک در مازندران تأکید کرد: اين پروژه يکي از مهمترين کارهايي است که با اجراي آن هر فعل وانفعالات مکاني در سطح شهر و روستا ميبايستي از طريق سامانه سيماک انجام شود که در استان مازندران در چهار شهرستان جویبار، قائمشهر، سیمرغ و فریدونکنار آغاز خواهد شد.
عظیمی افزود: در شهرستان جویبار هفت دفتر پیشخوان دولت برای طرح سیماک انتخاب شدند.
عظیمی خاطرنشان کرد: با راهاندازی این سامانه براي دريافت استعلام در رابطه با خريد و فروش ملک و املاک با مراجعه به سيستم سيماک ديگر نيازي به مراجعه به 28 مرجع که ميبايست از آنها استعلام گرفته شود نيست و همچنين با اجراي اين طرح موجب جلوگيري از بسياري از تخلفات ميشود.
وی افزود: از این پس هر ملک با یک شناسنامه واحد یا کد یکتا شناخته میشود.
مدیر اجرایی طرح سیماک در مازندران تصریح کرد: برای اسناد غیر ثبتی حتماً باید به تأیید مراکز رسمی مانند دهیاران یا شوراهای روستایی و شهری و ثبت و اسناد برسد.
عظیمی گفت: با کمک فرمانداري و بخشداريها و همچنين دهياران ميتوان اين پروژه را با موفقيت پشتسر گذاشت.
وی در پایان از برگزاری کلاسهای آموزشی برای کاربران دفاتر پیشخوان برای آموزش سامانه سیماک از امروز یکشنبه به مدت دو هفته خبر داد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه