آثار تاریخی ‌ساری ‌برای هر گردشگری حیرت‌آور است
مديرکل ميراث ‌فرهنگي مازندران:

آثار تاریخی ‌ساری ‌برای هر گردشگری حیرت‌آور است

<p style='text-align: justify;'>&nbsp;<span style='font-family: Tahoma; text-align: justify;'>مدیرکل میراث&zwnj;فرهنگی، صنایع&zwnj;دستی و گردشگری مازندران با اشاره به اینکه قدیمی&zwnj;ترین آثار تاریخی را در شهرستان ساری داریم، افزود: اگر در دست غیر ما بود با دقت و توجه بیشتری که لحاظ می&zwnj;کردند این جاذبه&zwnj;ها برای هر گردشگر حیرت&zwnj;آور می&zwnj;شد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، دلاور بزرگ‌نیا بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان ساری، اظهار داشت: گردشگری، صنعت فرابخشی است و در هیچ جای دنیا، متولی مشخصی ندارد.


وی با بیان اینکه ممکن است سازمانی برای هماهنگی امور گردشگری ایجاد شود، گفت: اما آن سازمان، متولی همه حوزه‌های گردشگری نیست.

این مسئول با اشاره به اینکه دولت به توجه به زیرساخت‌ها در حوزه گردشگری پایبند است، ادامه داد: کار کردن، صرفا وظیفه اداری نیست، اگر همه کمک نکنیم هیچ اتفاق زیبایی در گردشگری رقم نمی‌خورد.

وی افزود: اگر این کار را فقط وظیفه اداری بدانیم ناموفق خواهیم بود و اگر جزو باورهای ملی و دینی بدانیم می‌توانیم جاذبه‌های جدی برای گردشگر به وجود بیاوریم.

بزرگ‌نیا با بیان اینکه باورهای مذهبی ما تقویت‌کننده چنین ریشه‌هایی است، تصریح کرد: آنچه که به عنوان دعای نوروز از امامان معصوم به ما رسیده و آنچه که در کتاب‌های معتبر روایی و شیعی درباره نوروز آمده، حیرت‌آور است و چندین روایت موثق درباره عید غدیر، پهلو گرفتن کشتی حضرت نوح و ... داریم که در نوروز اتفاق افتاده است.

وی افزود: اعتقاد نداریم که باورهای دینی را در تقابل با باورهای ملی ببینیم و این دو را همسو با یکدیگر می‌دانیم.

بزرگ‌نیا با بیان اینکه هر قوم و ملتی اگر ظرفیت‌های خود را شناسایی کند می‌تواند قطب گردشگری باشد، ادامه داد: ساری می‌تواند قطب و مرکز گردشگری باشد اگر همه دلسوزان شهر، جاذبه‌ها و ظرفیت‌های آن را قدر بشناسند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران با اشاره به اینکه قدیمی‌ترین آثار تاریخی را در شهرستان ساری داریم، افزود: اگر در دست غیر ما بود با دقت و توجه بیشتری که لحاظ می‌کردند این جاذبه‌ها برای هر گردشگر حیرت‌آور می‌شد. 

  وی با بیان اینکه چشمه سورت واقعا حیرت‌آور است، اظهار داشت: اگر سازمان تبلیغات اهل کار باشد می‌تواند گردشگران را به چشمه سورت ببرد با این نگاه که ابتدا در این نقطه دست خدا را ببینند و بعد به سایر جاذبه‌ها بپردازند، توحید که فقط با خطابه منتقل نمی‌شود این هم راهی برای انتقال توحید است.

 

ارسال دیدگاه