واردات برنج؛ تکرار تراژدی تلخ شالیکاران

واردات برنج؛ تکرار تراژدی تلخ شالیکاران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">ورود برنج خارجی در استانی که خود مهد تولید برنج در کشور محسوب می&zwnj;شود زنگ خطری جدی محسوب &zwnj;می&zwnj;شود که دل&zwnj;گرمی شالیکاران را از بین می&zwnj;برد و آنان را روز به روز ناامید و ناامیدتر می&zwnj;کند.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ همه می‌دانند شالیکاران برای نشاندن خوشه‌های برنج در شالیزار چه رنج‌های را متحمل می‌شوند و هیچ کس نمی‌تواند آن را انکار کند ولی درست زمانی که آنان سخت مشغول کار هستند گزارش‌هایی از واردات برنج شنیده شده است.

ورود برنج خارجی در استانی که خود مهد تولید برنج در کشور محسوب می‌شود زنگ خطری جدی محسوب ‌می‌شود که دل‌گرمی شالیکاران را از بین می‌برد و آنان را روز به روز ناامید و ناامیدتر می‌کند.

واردات کالای خارجی معضلی که همواره تولیدکنندگان همواره با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، جالب اینجاست قیمت پایین این کالاها موجب جلب توجه مصرف‌کنندگان و عدم تقاضا برای تولیدات داخلی می‌شود.

موضوعی که در بحث واردات باید به آن توجه شود بحث میزان آن است نباید به میزانی واردات صورت گیرد که محصولات تولیدکنندگان روی دست آنان بماند ولی اغلب این موضوع نیز همانند سایر مسائل نادیده گرفته می‌شود.

 

* حواله برنج خارجی صادر شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: سهمیه‌ای برنج خارجی برای ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده که در ‌حال توزیع است.

دلاور حیدرپور با اشاره به اینکه حدود ۵۰۰ تن برنج خارجی تا پایان خرداد در مازندران توزیع می‌شود، اضافه کرد: برخی مردم توانایی خرید برنج ۱۱ هزار تومانی را ندارند که این اقدام برای حمایت از این اقشار بوده است.

وی ادامه داد: حواله برنج خارجی صادر شده و در حال توزیع است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: البته برای قبل از عید نیز قرار بود برنج خارجی توزیع شود که در راستای حمایت از تولیدکنندگان با دستور استاندار مازندران و ستاد تنظیم بازار این کار انجام نشد.

به گزارش فارس، دانه‌های سپید برنج حاصل یک سال تلاش و زحمت شبانه‌روزی برنج‌کارانی است که در سرما و گرمای طاقت‌فرسا این محصول را برای سفره‌ها ارمغان می‌آورند لازم است که قبل از هر اقدامی ابتدا به این موضوع توجه شود که این کار به صلاح تولیدکنندگان است یا خیر؟


ارسال دیدگاه