نوسازی شالیکوبی ها در مازندران مغفول مانده است
استاندار مازندران:

نوسازی شالیکوبی ها در مازندران مغفول مانده است

<p><span style="font-size: larger;">&nbsp;استاندار مازندران گفت: نوسازی شالیکوبی ها عقب و مغفول مانده است و باید در این زمینه تلاش بیشتری کرد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف ربیع فلاح جلودار در دیدار با رئیس و مدیران سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: نوسازی شالیکوبی ها یکی از کارهایی است که عقب ماندگی دارد و مغفول مانده است و باید از محل اعتبارات صندوق توسعه نسبت به نوسازی شالیکوبی ها اقدام کرد و اعتبارات آن را در این بخش فراهم کرد.

استاندار مازندران افزود: در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی شده ۳۰۰ واحد شالیکوبی بهسازی و نوسازی شود زیرا اگر به مازندران توجه شود می‌تواند به تولیدات بیشتر محصولات کشاورزی بیانجامد چراکه استعداد زیادی در کشاورزی مازندران وجود دارد اما نیازمند سرمایه گذاری بیشتر است.

وی با بیان اینکه اگر به بحث منابع آبی و تجهیز و نوسازی در کشاورزی مازندران توجه شود شاهد افزایش تولید در مزارع استان هستیم، گفت: اگر حمایت‌هایی که در رسیدن به خودکفایی در گندم انجام شد در زراعت برنج اتفاق بیفتد نیازی به واردات برنج نخواهد بود.

استاندار مازندران ادامه داد: خوشبختانه با حمایت‌هایی که از زراعت برنج صورت گرفت بازار تنظیم شد و شاهد رضایتمندی کشاورزان از تولید این محصول هستیم و امکان سه بار کشت در زراعت برنج نیز وجود دارد که این امر نیازمند آماده سازی زیرساخت‌ها است.

فلاح با بیان اینکه در پرورش رتون باید مدیریت بیشتری انجام شود تا درآمد اقتصادی کشاورزان بهبود یابد، خاطرنشان کرد: باید به اقتصاد کشاورزان توجه بیشتری شود و جهت گیری‌های مسؤولان مربوطه باید به این سمت و سو باشد.

وی افزود: توسعه دانه‌های روغنی باید با جدیت بیشتری دنبال شود و حمایت‌های لازم در این بخش بیشتر باشد.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه باید طرح‌های مناسبی برای تجیهز و نوسازی شالیزارهای ارائه شود تا بتوان بودجه را تأمین کرد و به سرعت دنبال شود، گفت: در اراضی شیبدار تنها به دنبال ایجاد باغ نباشیم بلکه به کشت گل محمدی و زراعت چوب به صورت دیم توجه شود.

فلاح اضافه کرد: زراعت چوب فرصت مناسبی برای بهره برداری بهتر از اراضی شیبدار است که درامد اقتصادی بهره برداران را افزایش خواهد داد و از فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی برای افزایش بهره وری استفاده شود تا هم نیروی کار و هم تولید افزایش یابد.

وی با بیان اینکه امور دام از بحث‌های مهم استان است که نیازمند توجه جدی است، اظهار کرد: پرورش نوغانداری از موضوعاتی است که در افزایش درآمد اقتصادی خانوار تاثیرگذار است.

مهر


ارسال دیدگاه