به گزارش مازند اصناف به نقل از بصیرنیوز، سیدجواد اوصیا در دومین جلسه شورای اداری فریدونکنار در سال 96، اظهار کرد: 90 درصد از فعالیتهای صادراتی و وارداتی کالاها در سطح بینالملل از طریق دریا انجام میشود و بنادر با داشتن زیرساختهای مناسب میتوانند منشا ایجاد شغل پایدار و توسعه باشند.
وی با تاکید بر اینکه بندر فریدونکنار باید نقش محوری در زمینه اشتغال میتواند داشته باشد، افزود: در گذشته کارمندان و کارگران بخشهای مختلف بندر به مدت طولانی حقوق دریافت نکردند و دلیل اصلی آن نیز عدم لایروبی لازم برای ورود کشتیها به این بندر بود.
رئیس اداره بندر فریدونکنار با بیان اینکه نخستین مانور تجسس و نجات دریایی و مقابله با آلودگی دریایی در این بندر برگزار شد، خاطرنشان کرد: حقوق معوق کارگران شرکت راهبران و سایر شرکتهای موجود این بندر پرداخت شده است.
اوصیا اضافه کرد: راهاندازی و عملیاتی کردن سامانه مدیریت جامع بندری «جیکامز» برای تسهیل در امر برنامریزی و کنترل فعالیتهای بندری محقق شده است.
وی گفت: لایروبی کانال دسترسی و حوضچه با صرف هزینه 20 میلیارد ریال انجام شد، به طوری که عمق کانال از 3.5 متر قبلی هم اکنون به 4.2 متر رسیده است.
رئیس اداره بندر فریدونکنار بیان کرد: ممیزی 6 ماهه از ایستگاههای مخابراتی غیروابسته شامل شیلات بابلسر، حفاظت منابع استان مازندران، حفاظت منابع بابلسر و حفاظت منابع چپکرود جویبار در راستای صیانت از فرکانسهای مخابرات دریایی انجام شده است.
اوصیا در پایان تصریح کرد: 22 نهاد دولتی در چرخه همکاریها برای سرویسدهی مناسب در بندر فریدونکنار وجود دارند که لازم است بیش از پیش با بندر فریدونکنار همکاری داشته باشند تا در مسیر توسعه پایدار برای شهرستان گام برداریم.
ارسال دیدگاه