افزایش 70 هزار تنی ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در مازندران
اختصاصي/با ساخت سيلوهاي در حال احداث سورک و بهشهر محقق مي‌شود؛

افزایش 70 هزار تنی ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در مازندران

<p><span style="font-size: larger;">به&zwnj;منظور افزایش ظرفیت ذخیره&zwnj;سازی گندم در مازندران، یک سیلوی 20 هزار تنی در کارخانه آرد سورک و نیز یک سیلوی 50 هزار تنی در دو فاز، توسط بخش خصوصی در قره&zwnj;تپه بهشهر در حال احداث است.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;"><br /> </span></p>

سیدمحمد جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: سیلوها مهم‌ترین بخش در کیفی نگهداشتن گندم می‌باشند.

وی افزود: باید سیلوسازی در همه کارخانجات آردسازی منطقه دو، در راستای بهبود کیفیت و کنترل گندم، ترویج و گسترش یابد.


مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو با اشاره به سیلوی در حال ساخت 20 هزار تنی کارخانه آرد مومنی سورک، اظهار کرد: با مساعدت و مشارکت بانک‌ها در ارائه تسهیلات مناسب، باید در امر سیلو‌سازی، اهتمام جدی داشته باشیم.

 جعفری در ادامه به افزایش مراکز ذخیره‌سازی گندم طی سال گذشته در مازندران اشاره و خاطرنشان کرد: در سال 95، یک سیلوی 20 هزار تنی در کارخانه آرد خانی-معماریان  افتتاح شد.


وی تصریح کرد: در همین راستا و به‌منظور افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در استان، یک سیلوی 20 هزار تنی در کارخانه آرد سورک و نیز یک سیلوی 50 هزار تنی در دو فاز توسط بخش خصوصی در قره‌تپه بهشهر در حال احداث می‌باشد.


مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور تأکید کرد: عملیات احداث یک مرکز ذخیره‌سازی گندم در شهرستان نکا، در تیرماه سال‌جاری آغاز می‌شود.


 جعفری در پایان با اشاره به مصوبه کارگروه خرید محصولات کشاورزی شرکت غله و خدمات بازرگانی، متذکر شد: در سال زراعی جاری، کارخانه‌های آردسازی که دارای سیلو هستند، از اولویت ارائه گندم جهت نگهداری و ذخیره‌سازی برخوردار می‌شوند.

 

پایان پیام/



ارسال دیدگاه