دست‌اندرکاران با جدیت جلوی واردات و قاچاق کالا را نمی‌گیرند/ ایجاد 18 هزار شغل پایدار توسط بسیج در مازندران
فرمانده سپاه کربلا مازندران:

دست‌اندرکاران با جدیت جلوی واردات و قاچاق کالا را نمی‌گیرند/ ایجاد 18 هزار شغل پایدار توسط بسیج در مازندران

<p><span style="font-size: larger;">فرمانده سپاه کربلا گفت: متأسفانه مدیران و دست&zwnj;اندرکاران با جدیت جلوی واردات و قاچاق کالا را نمی&zwnj;گیرند تا تولیدات داخل با محصولات وارداتی ارزان&zwnj;قیمت مواجه نشود و تولیدکننده داخلی با زیان روبرو شود.</span></p>

به گزارش مازند اصناف به نقل از سفیر هراز، سردار محمدحسین بابایی در کارگروه اقتصادی بسیج سازندگی شهرستان آمل به اهمیت اقتصاد مقاومتی و نقش بسیج در این امر مهم اشاره و اظهار کرد: در مدت زمانی که وارد این عرصه مهم شدیم دستاوردهای خوبی داشتیم.

 

وی با اشاره به طراحی گام‌های مهم اقتصاد مقاومتی در سال 96، افزود: خوشه‌بندی و قطب‌بندی تولیدات با هدف توسعه اشتغال و کمک به تولیدکننده با افزایش راندمان و کمک در امر بازاریابی انجام می‌گیرد و همانند سال‌های گذشته در راستای تحقق برنامه‌های پیشین در سال 96 گام برمی‌داریم.

 

فرمانده سپاه کربلا مازندران با اشاره به ورود چهار ساله در عرصه اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: با توجه به منویات رهبر انقلاب اسلامی هرساله با برنامه مدونی گام برداشته و رو به جلو هستیم.

 

این مسؤول با اشاره به اینکه بر اساس منویات رهبر انقلاب اسلامی گام به گام حرکت داریم، ادامه داد: تمام سعی و تلاش خود را به کار می‌بندیم تا در این مسیر با همه ظرفیت‌ها وارد میدان شویم.

 

بابایی با اعلام اینکه باید مشکلات در زمینه اقتصاد مقاومتی برطرف شود، یادآور شد: مشکلات موجود در این بخش باید با اقدامات هدفمند باشد، همچنین اقدامات لازم نیازمند هماهنگ بودن سیاست‌های کلی دولت با موضوع اقتصاد مقاومتی است.

 

وی با اعلام اینکه در امر اقتصاد مقاومتی باید تبلیغ و ترویج تولیدات داخلی به بهترین شکل انجام شود، بیان کرد: متأسفانه مدیران و دست‌اندرکاران با جدیت جلوی واردات و قاچاق کالا را نمی‌گیرند تا تولیدات داخل با محصولات وارداتی ارزان‌قیمت مواجه نشود و تولیدکننده داخلی با زیان روبرو شود.

 

فرمانده سپاه کربلا مازندران یادآور شد: از سال 1391 تا سال 1395 بیش از 18 هزار شغل پایدار خانگی از سوی بسیج سازندگی ایجاد که میزان 18 هزار شغل خانگی برای سال جاری در نظر گرفته شد.

 

این مسؤول از سیاست بانک‌های کشور در پرداخت تسهیلات انتقاد کرد و ادامه داد: سیاست‌های بانکی باید در مسیری باشد تا به تولیدکننده وام صفر درصد یا وام با درصد بسیار کم اعطا شود ولی سیاست بانکی کشورمان در این مسیر قدم بر نمی‌دارد.

 

بابایی با اشاره به فاصله تصمیمات بالادستی در دولت با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، گفت: اگر چه معتقدیم در این مسیر به صورت 100 درصد توفیق نداریم اما می‌‌توان با مقاومت، خستگی‌ناپذیر بودن و تداوم مسیر توسعه به نتیجه برسیم.


ارسال دیدگاه