به گزارش مازند اصناف محمدرضا ضیایی در گفتوگو با بصیرنیوز اظهار کرد: یکی از بهترین برنجهای جهان در نواحی شمال ایران کشت میشود که در این میان برنج طارم محلی فریدونکنار در مازندران بهترین محصول محسوب میشود.
وی افزود: نتایج تحقیقات انجام شده در ارزیابی کمی و کیفی برنج شهرستانهای فریدونکنار، آمل، بابلسر و محمودآباد توسط جهاد کشاورزی حاکی از آن بوده که برنج فریدونکنار در مقایسه با شهرستانهای دیگر از نظر عطر و طعم بهتر بوده و درصد ترک خوردگی و میزان چسبندگی بعد از پخت کمتر است.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار با اشاره به اینکه دغدغههای زیادی در حفظ نام و برند برنج این شهرستان وجود داشت، تصریح کرد: با تلاشها و پیگیریهای جهاد کشاورزی و فرمانداری فریدونکنار و همکاری صنف برنج فروشان، گامی مهم برای محصول ناب این شهرستان برداشته شد و برند «برنج فریدونکنار» به ثبت ملی رسید.
ضیایی در پایان گفت: با ثبت ملی برند «برنج فریدونکنار»، از این پس کشاورزان فریدونکناری میتوانند برنج خود را همراه با برند شاخص به سراسر کشور توزیع کنند.
ارسال دیدگاه