به گزارش مازند اصناف متاسفانه برخی دولتمردان در مقاطع مختلف سخنانی را در مورد صنعت لبینات زدند که موجب سوءذهنیت بین مردم شد. از این رو جلسه مدیران صنعت لبنی استان دلیلی بود تا علاوه بر بررسی برنامه های پیش رو در روز جهانی شیر، از مشکلات و مطالبات آنان آگاهی یابیم.
11 خرداد ماه روز جهانی شیر
دبیر انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران فله فروشی شیر را یکی از مشکلات پیش روی صنعت لبنیات استان دانست و تصریح کرد: دولت حمایتهایی داشته است اما تا به الان منجر به افزایش سرانه مصرف لبنیات در استان نشده است.
غلامی با بیان اینکه واحدهای لبنی باید وارد کار شوند و به توان خود توجه کنند، اظهار کرد: روز جهانی شیر نیز که 1 ژوئن مصادف با ماه مبارک رمضان و 11 خرداد ماه است فرصتی برای تبلیغ فرهنگ مصرف لبنیات در استان خواهد بود.
وی با اشاره به توزیع شیر رایگان در بین مردم به مناسبت روز جهانی شیر، تاکید کرد: سال گذشته طرح توزیع رایگان شیر در ساری و آمل صورت گرفت که با استقبال مردم همراه بود.
دبیر انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران از وجود محصولات شرکتهای لبنی دیگر استانها در مازندران انتقاد کرد و گفت: مازندران 30 درصد لبنیات کشور را به خود اختصاص داده است اما به همین مقدار از بازار استان سهم ندارد.
وی تاکید کرد: چرا شبکه بازاریابی و فروش واحدهای لبنی در استان انقدر ضعیف است که در شهرستان ها نمی توانیم برخی نشان های لبنی استانی را پیدا کنیم!
غلامی با بیان اینکه سال گذشته با برخی از نهادهای استانی ارتباط برقرار کردیم، اظهار کرد: در این جلسات یادآور شدیم مصارف غذایی سازمانی آنها از صنایع غذایی استان تامین شود تا کمکی به صنعت غذای استان باشد.
وی از واحدهای لبنی مازندران خواست رویکرد کیفی داشته باشند و تاکید کرد: محصول غذایی باید ذائقه مصرف کننده را به سمت کالای داخل استانی سوق دهد به طوریکه در هر بار مصرف به تولیدات مازندرانی توجه کنند.
وی تاکید کرد: سال گذشته در روز جهانی شیر دو شهر ساری و آمل در دستور کار توزیع رایگان شیر بین مردم قرار گرفتند.
سوء ذهنیتهای ایجاد شده در اذهان مردم
مدیرعامل شرکت لبنی بهارستان نیز در این جلسه با بیان اینکه در روز جهانی شیر باید از توزیع رایگان خودداری کرد، گفت: سال گذشته شاهد برخی ناهنجاریهای رفتاری بودیم که امسال باید برنامه توزیع شیر تغییر کند.
نادری مشکل اصلی صنعت لبنیات را سوء ذهنیت های ایجاد شده در اذهان مردم دانست و تاکید کرد: متاسفانه به دلیل برخی سخنانی که قبلا توسط دولتمردان در مورد صنعت لبنیات بیان شد سوذهنیتی را در بین مردم به وجود آورد که نمیتوان از تقویت روز افزون آن جلوگیری کرد.
وی خاطر نشان کرد: باید از فرصت روز جهانی شیر برای فرهنگ سازی مصرف لبنی استفاده کنیم که نیازمند برنامهریزی بهتری نسبت به برنامه سال گذشته است.
مدیرعامل شرکت لبنی بهارستان با بیان اینکه روزجهانی شیر در ماه مبارک رمضان است و باید برنامههای در نظر گرفته شده را منطبق با این ماه برنامه ریزی کرد، گفت: امسال باید برنامهها شب هنگام و در پارکها برگزار شود تا خانوادهها استقبال بیشتری داشته باشند.
وی خواستار توجه بیشتر دولت به فرهنگ مصرف لبنیات در بین مردم شد و اظهار کرد: امروز صنعت لبنیات با جوسازیهای منفعت طلبانهای که توسط فله فروشان ایجاد کردهاند، توان رقابتی خود را از دست دادهاند.
ضرروت تعیین روز ملی شیر
مدیرکنترل کیفیت شرکت لبنی گلا نیز در این جلسه خواستار تعیین روز ملی شیر به جای توجه به روز جهانی شیر شد و گفت: متاسفانه علیه صنعت لبنی هر روز تبلیغات بدی می شود و این واحد ها را به عدم رعایت بهداشت متهم می کنند.
نصیری خاطر نشان کرد: نباید برای فرهنگ سازی مصرف لبنیات در بین مردم روی روزی خاص اکتفا کرد و نیاز است هر فصل یک روز به نام شیر به بهانه شیر نامگذاری شود.
وی تاکید کرد: آمارهای رسمی از کاهش سرانه مصرف شیر به 60 کیلو خبر میدهند، اما در واقعیت سرانه مصرف شیر به 40 کیلو رسیده است.
مدیرکنترل کیفیت شرکت لبنی گلا خواستار همکاری بیشتر رسانه ها در ترویج مصرف لبنیات در بین مردم شد و گفت: رسانه ها باید بدانند حمایت از صنعت لبنیات نه تها موجب سلامت مردم میشود، بلکه اشتغال این واحدها را تقویت میکند.
به گزارش بلاغ، دیگر مدیران و نمایندگان واحدهای لبنی نیز در این جلسه سخنانی ایراد کردند که تایید مطالب ذکر شده بود، اما باید دریافت که از مهمترین مشکلات واحدهای لبنی نبود بازار داخلی و فله فروشی است که نشات گرفته از فضایی است که برخی دولتمردان با ایراد سخنان نا به جا ایجاد کردهاند. لذا انتظار میرود هر مسئولی که زبان به تخریب صنعت لبنیات باز کرده خودش این اعتماد عمومی از دست رفته را به صنعت لبنی برگرداند.
ارسال دیدگاه