به گزارش مازند اصناف اسماعیل خاتمیمقدم در گفتوگو با بلاغ اظهار کرد: کارخانجات آرد مازندران تنها 5 درصد از محصول خود را به سایر استانها انتقال میدهند.
وی با اشاره به اینکه از 17 هزار تن میزان مصرفی انواع آرد؛ صنایع تبدیلی و فرآوری آردی تنها 40 درصد نیاز خود را از داخل استان تامین میکنند، افزود: دلیل این موضوع نیز عدم رقابتی بودن کارخانههای تولید آرد است.
رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران خواستار رتبهبندی کارشناسان کنترل کیفی در بخش صنایع غذایی به خصوص آرد و نان شد و تاکید کرد: تغییر کارمزد تبدیل گندم و ارائه لیست مشخصات گندم در هنگام تحویل به کارخانههای آرد از دیگر موارد مهمی است که باید لحاظ شود.
خاتمیمقدم در پایان گفت: با توجه به شرایط خاص اقلیمی استان، نیازمند اصلاح قوانین و دستورالعملهای مربوط به درصد رطوبت گندم هستیم و زمان کنونی را به دلیل نامگذاری به تولید و اشتغال بهترین زمان برای اجرایی شدن میدانیم.
ارسال دیدگاه