تولید بیش از 15 هزار تن گوشت سفید در 2 دهستان آمل
مدير جهاد کشاورزي شهرستان آمل خبر داد

تولید بیش از 15 هزار تن گوشت سفید در 2 دهستان آمل

<p><span style="font-size: larger;">&nbsp;مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: در 2 دهستان اسکومحله و مرانده شهرستان آمل بیش از 15 هزار تن گوشت سفید، 924 تن گوشت قرمز و حدود 26 هزار تن شیر تولید می&zwnj;شود.</span></p>

به گزارش مازند اصناف به نقل از سفیر هراز، سیدحسین اسلامی طی بازدید از مراکز جهاد کشاورزی مناطق پایین خیابان و بالا خیابان لیتکوه شهرستان آمل گفت: در حوزه کاری، فعالیت مراکز جهاد کشاورزی اسکومحله و مرانده در امور دامداری و پرورش انواع طیور به‌ ویژه طیور صنعتی چشمگیر است، که حدود44 هزار و 100 رأس دام سبک و هشت هزار 695 رأس دام سنگین نگهداری و پرورش داده می‌شوند.


وی در ادامه اظهار کرد: با تلاش و کوشش فعالان علاقه مند به پرورش طیور و حمایت جهاد کشاورزی شهرستان آمل بیش از یک میلیون 680 هزار قطعه طیور صنعتی در دو دهستان اسکومحله و مرانده نگهداری و پرورش داده می‌شود.


مدیر جهاد کشاورزی آمل با بیان اینکه در 2 دهستان اسکومحله و مرانده بیش از 15 هزار تن گوشت سفید تولید می‌شود، تصریح کرد: با بکارگیری فن آوری نوین علمی و تغذیه مناسب و رعایت اصولی بهداشت در محیط پرورش، سالانه 924 تن گوشت قرمز، 15 هزار و 174 تن گوشت سفید و حدود 26 هزار و 700 تن شیر در این دو منطقه شهرستان آمل تولید می‌شود.

 

این مسئول در راستای حمایت از تولید کنندگان برنج و استفاده از بذور گواهی شده، عنوان کرد:  22 کشاورز برنجکار شهرستان آمل درسطح 53 هکتار که 30 هکتار پرمحصول و 23 هکتار ارقام محلی با شرکت خدمات حمایتی و اتحادیه تعاونی روستایی با دریافت بذور مادری عقد قرارداد کردند تا در تولید بذور گواهی شده نقش اساسی داشته باشند.

 

اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: کشاورزان آملی جهت بیمه برنج، که تنها چتر حمایتی دولت در تولید است به مراکز جهاد کشاورزی حوزه تحت پوشش مراجعه تا نسبت به انعقاد قرارداد بیمه اقدام کنند.


ارسال دیدگاه