به گزارش مازند اصناف به نقل از جویباران، سلیمان حاتم نژاد اظهار کرد: سطح زیر کشت توتفرنگی در جویبار با 20 درصد افزایش نسبت به سال گذشته، به 150 هکتار رسیده و پیشبینی میشود 2 هزار تن محصول برداشت شود.
وی به ارقام کشتشده توتفرنگی در مزارع جویبار اشاره و عنوان کرد: به دلیل درآمد مناسب و ماندگاری بیشتر و بهتر ارقام کاماراسو، سلوا، محلی اتابکی، دلندی و گیلاسی این ارقام در شهرستان جویبار با استقبال بیشتری برای کشت روبرو شده است.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار وجود آهن، کلسیم، فسفر، ویتامین سی، آنتیاکسیدان باقابلیت ضد سرطانی و خواص درمانی برای انعقاد خون، کیسه صفرا و مثانه، ضد قارچی، ضدویروسی و ضد باکتریایی را از مزایای توتفرنگی دانست که استفاده از آن باعث نشاط و شادابی میشود.
گفتنی است شهرستان جویبار بعد از بابلسر رتبه دوم تولید و کشت توتفرنگی در مازندران را دارد.
ارسال دیدگاه