محمود صاحبی در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: طرح کشیک نوروزی خبازان در ساری از اول فروردین سال 96 آغاز و تا پایان تعطیلات نوروز ادامه دارد.
وی با اعلام این مطلب افزود: نزدیک به 700 خبازی در ساری و حومه فعالیت دارند که از این میزان، 150 واحد آزادپز و مابقی دولتی هستند.
رییس اتحادیه خبازان ساری خاطرنشان کرد: 65 واحد خبازی در مرکز استان جهت شرکت در طرح کشیک نوروزی تعیین و مشخص شدهاند.
صاحبی در پایان با بیان اینکه سهمیه پخت این واحدها جهت ارائه خدمات مطلوبتر افزایش داده شده است؛ اذعان کرد: جهت دسترسی آسانتر مسافران و شهروندان مرکز استان، این واحدها غالبا در خیابانهای اصلی و با نصب بنر مشخص شدهاند.
گفتنی است استان مازندران دارای 4 هزار و 200 خبازی است که از این میزان، تعداد 425 واحد جهت شرکت در طرح کشیک نوروزی تعیین شذهاند.
پایان پیام/
ارسال دیدگاه