کشیک 425 نانوایی طی ایام نوروز در مازندران/افزایش بازرسی‌ از خبازی‌ها در ایام نوروز
اختصاصي/مديرعامل شرکت غله‌و‌خدمات بازرگاني منطقه دو کشور مطرح کرد

کشیک 425 نانوایی طی ایام نوروز در مازندران/افزایش بازرسی‌ از خبازی‌ها در ایام نوروز

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">در طی تعطیلات نوروزی، تعداد 425 واحد خبازی استان مازندران در طرح کشیک نوروزی به&zwnj;صورت فوق&zwnj;العاده به تولید نان و ارائه خدمات به همشهریان و مسافران تعیین و مشخص شده&zwnj;اند.</span></p>

سید محمد جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: در طی تعطیلات نوروزی، تعداد 425 واحد خبازی استان مازندران در طرح کشیک نوروزی به‌صورت فوق‌العاده به تولید نان و ارائه خدمات به همشهریان و مسافران تعیین و مشخص شده‌اند.

 

 

وی بابیان این مطلب افزود: خبازی‌های مشمول طرح کشیک نوروزی به‌منظور سهولت دسترسی مسافران نوروزی، با نصب بنر بر درب واحد صنفی خود مشخص می‌شوند.

 

مدیرعامل شرکت غله‌وخدمات بازرگانی منطقه دو کشور اظهار کرد: نمایندگی‌های شرکت غله در سطح استان با هماهنگی فرمانداری و اداره صنعت، معدن‌وتجارت شهرستان‌ها، لیست تمامی واحدهای خبازی طرح کشیک را تهیه و با نصب بنر در ورودی‌های هر شهر، نسبت به اطلاع‌رسانی شهروندان و مسافران اقدام می‌کنند.

 

 

جعفری ضمن اشاره به توریستی بودن مازندران و ترافیک سنگین جاده‌ای به‌ویژه در غرب استان، تصریح کرد: سهمیه نیمه اول فروردین خبازی‌های استان، زودتر از ماه‌های قبل به همراه 573 تن سهمیه آرد فوق‌العاده، جهت پخت واحدهای خبازی کشیک، پیش از آغاز ایام نوروزی به شهرستان‌ها تحویل می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: با تمهیدات پیش‌بینی شده و انجام ذخیره‌سازی مکفی آرد در انبارها، هیچ نگرانی و کمبودی در خصوص آرد موردنیاز واحدهای خبازی مازندران وجود ندارد.

 

 

مدیرعامل شرکت غله‌وخدمات بازرگانی منطقه دو کشور در پایان متذکر شد: در ایام نوروز با تعیین همکاران کشیک و بازرسان ویژه، تعدد بازرسی از کارخانه‌های آرد و واحدهای خبازی در سطح استان، افزایش خواهد داشت.

 


پایان پیام/


ارسال دیدگاه