برپایی نمایشگاه عرضه آبزیان مازندران گامی در جهت ارتقا فرهنگ مصرف غذای سالم

برپایی نمایشگاه عرضه آبزیان مازندران گامی در جهت ارتقا فرهنگ مصرف غذای سالم

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">نمایشگاه عرضه و طبخ آبزیان مازندران در حالی در آستانه نوروز ۹۵ در ساری برپا شد تا گامی در جهت ارتقا فرهنگ مصرف غذای سالم حاوی پروتئین باشد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف یکی ازمنابع غنی پروتئینی سرشار از امگا 3، فسفر مصرفی حاصل از پخت آبزیان است.ماهی‌ها و آبزیان آب‌های شورمقادیر زیادی ید را در خود ذخیره می‌کنند و همین ذخیره با مصرف آبزیان به انسان می‌تواند در تامین سلامت تاثیر بگذارد.

کارشناسان غذایی مصرف آبزیان را در رژیم‌های سالمندان و افراد مبتلا به چربی خون توصیه کرده و معتقد هستند مصرف ماهی خطر ابتلا به امراض قلبی را کاهش می‌دهد.

نمایشگاه عرضه آبزیان در حالی در مجموعه پارک قائم ساری آغاز به کار کرد که در غرفه‌های متنوع و متعدد بانوان فعال آبزیان و انواع غذاهای دریایی را طبخ کردند و در معرض بازدید علاقه‌مندان قرار دادند.

مدیرکل شیلات مازندران  با اشاره به لزوم مصرف آبزیان در سبد خانوار خانواده‌ها اظهار داشت: باید فرهنگ‌سازی برای مصرف آبزیان در خانه و در وعده‌های غذایی انجام شود.

حسین علی خوش‌باور رستمی با بیان اینکه می‌توان با آموزش پخت غذاهای متنوع دریایی منوی جدیدی را در برابر سفره خانواده ایجاد کرد، افزود: این نمایشگاه تا 21 اسفند در معرض بازدید علاقه‌مندان قرار دارد.

وی تصریح کرد: در غرفه‌های مختلف انواع پیتزا ماهی، سوپ ماهی، برنج و ماهی پخت و عرضه شد.

فاطمه یکی از غرفه‌داران شرکت کننده در این نمایشگاه بوده و با اشاره به پخت غذاهای متنوع گفت: در غرفه خود بیش از چهار مدل انواع ماهی دودی و دیگر غذاهای آبزی را در معرض نمایش قرار داده است.

مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به مصرف خوراک دریایی در سفره خانواده ایرانی گفت: نمایشگاه آبزیان فرصتی برای عرضه و آموزش انواع خوراک آبزی را فراهم می‌کند.

 

مرجع: تسنیم


ارسال دیدگاه