به گزارش مازند اصناف یکی ازمنابع غنی پروتئینی سرشار از امگا 3، فسفر مصرفی حاصل از پخت آبزیان است.ماهیها و آبزیان آبهای شورمقادیر زیادی ید را در خود ذخیره میکنند و همین ذخیره با مصرف آبزیان به انسان میتواند در تامین سلامت تاثیر بگذارد.
کارشناسان غذایی مصرف آبزیان را در رژیمهای سالمندان و افراد مبتلا به چربی خون توصیه کرده و معتقد هستند مصرف ماهی خطر ابتلا به امراض قلبی را کاهش میدهد.
نمایشگاه عرضه آبزیان در حالی در مجموعه پارک قائم ساری آغاز به کار کرد که در غرفههای متنوع و متعدد بانوان فعال آبزیان و انواع غذاهای دریایی را طبخ کردند و در معرض بازدید علاقهمندان قرار دادند.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به لزوم مصرف آبزیان در سبد خانوار خانوادهها اظهار داشت: باید فرهنگسازی برای مصرف آبزیان در خانه و در وعدههای غذایی انجام شود.
حسین علی خوشباور رستمی با بیان اینکه میتوان با آموزش پخت غذاهای متنوع دریایی منوی جدیدی را در برابر سفره خانواده ایجاد کرد، افزود: این نمایشگاه تا 21 اسفند در معرض بازدید علاقهمندان قرار دارد.
وی تصریح کرد: در غرفههای مختلف انواع پیتزا ماهی، سوپ ماهی، برنج و ماهی پخت و عرضه شد.
فاطمه یکی از غرفهداران شرکت کننده در این نمایشگاه بوده و با اشاره به پخت غذاهای متنوع گفت: در غرفه خود بیش از چهار مدل انواع ماهی دودی و دیگر غذاهای آبزی را در معرض نمایش قرار داده است.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به مصرف خوراک دریایی در سفره خانواده ایرانی گفت: نمایشگاه آبزیان فرصتی برای عرضه و آموزش انواع خوراک آبزی را فراهم میکند.
مرجع: تسنیم
ارسال دیدگاه