سرانه 25 کیلوگرمی مصرف مرغ در کشور/ مازندران 30 درصد بازار طیور تهران رادر اختیار دارد
معاون جهاد كشاورزي مازندران خبر داد

سرانه 25 کیلوگرمی مصرف مرغ در کشور/ مازندران 30 درصد بازار طیور تهران رادر اختیار دارد

<p><span style="font-size: larger;">معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي مازندران میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در جهان را 12.5 کیلوگرم دانست و گفت: میانگین مصرف در کشور ما به لحاظ ارزان بودن 25 کیلوگرم است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف علیرضا عطایی‌نژاد عصر امروز در مراسم افتتاح مرغ گوشتی 50 هزار قطعه‌ای روستای سنار مرزن‌آباد اظهار کرد: در حوزه اقدامات اجرایی تقریبا هیچ مناسبتی وجود ندارد که بدون حضور جهاد کشاورزی پروژه‌ای افتتاح شود.

وی با اعلام اینکه جهاد کشاورزی در بیشتر پروژه‌ها پیشرو است، افزود: کشور ما در تولید گوشت سفید رتبه نخست را در خاورمیانه دارد و استان مازندران در تولید مرغ رتبه نخست کشور را به‌خود اختصاص داده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه  11 درصد از تولید گوشت سفید کشور را در اختیار استان است، تصریح کرد:  مازندران با 10 درصد در جایگاه دوم جدول تولید ایستاده است و این امر نشان دهنده شرایط مناسب برای تولید مرغ است.

وی میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در جهان را 12.5 کیلوگرم دانست و اظهار کرد: در حالی‌که میانگین مصرف در کشور ما به لحاظ ارزان بودن 25 کیلوگرم است.

عطایی‌نژاد گوشت سفید مرغ را ارزان‌ترین منبع پروتئین در کشور خواند و افزود: افزایش ظرفیت تولید طی سال‌های گذشته با توجه به شرایط کشور در سال‌های اخیر و تحریم‌های ظالمانه نشان می‌دهد تولیدکنندگان ما هرگز از بار مسؤولیت شانه خالی نکردند.

وی با اشاره به اینکه از مجموع 100 پروژه سازمان جهاد کشاورزی استان در دهه فجر امسال 17 پروژه مربوط به دام و طیور است، گفت: 50 درصد از تسهیلات مربوط به اشتغال‌زایی نیز توسط واحد دام و طیور دریافت شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: از مجموعه دریافت کنندگان تسهیلات صنعت و کشاورزی  که در سامانه بهین‌یاب ثبت نام کردند بیشترین رتبه مربوط به بخش کشاورزی است.

وی با بیان اینکه کمبودی در بحث تولید نداریم، اظهار کرد: 60 درصد از تولیدات مربوط به دام و طیور به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

عطایی‌نژاد در پایان گفت: 30 درصد از بازار تهران نیز در اختیار طیور مازندران قرار دارد.

*تقویت بنیه اقتصادی با حمایت از تولید

فرماندار چالوس گام نهادن در حوزه تولید را ارزشمند خواند و اظهار کرد: اینکه در حوزه پروتئین خودکفا بوده و به‌کشوری وابسته نیستیم بسیار حائز  اهمیت است.

محمد‌ناصر زندی با تأکید بر اینکه باید زمینه صادرات گوشت مرغ نیز فراهم شود،  افزود: با وجود تمام تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی تولید کنندگان کشور روی پای خود ایستادند.

وی با اشاربه به اینکه تولید زیربنای اقتصاد جامعه محسوب می‌شود، خاطر‌نشان کرد: به‌دلیل ارزان بودن قیمت این پروتئین سفید همه اقشار جامعه از آن بهره مند هستند.

فرماندار چالوس خودکفایی را یکی از رویکردهای دولت خواند و افزود:  مازندران بالاترین رتبه کشور در زمینه تولید گوشت سفید را دارد و این مسئله نشان می‌دهد که حمایت دولت و تلاش تولید‌کنندگان در این‌باره مضاعف بود.

وی تقارن این موفقیت را در سالی که به‌نام اقتصاد مقاومتی مزین شده است را به‌فال نیک گرفت و گفت: باید از این‌شکل از واحدها حمایت کرد و دستشان را به‌گرمی فشرد تا توان تولید در آنها افزایش پیدا کند.

زندی در پایان با بیان اینکه یکی از فاکتورهای رتبه‌بندی قدرت در جهان بنیه اقتصادی قوی است، گفت: تقویت اقتصاد کشور تنها با حمایت  از تولید میسر می‌شود و رفع مشکلات اشتغال جامعه نیز در گرو حمایت از واحدهای تولیدی است.

 

فارس


ارسال دیدگاه