برگزاری كارگاه آموزشي بررسي تضمين كيفيت كاربردي صنايع غذايي در مازندران+زمان
اختصاصي/مديرعامل شرکت شهرک هاي صنعتي مازندران خبر داد

برگزاری كارگاه آموزشي بررسي تضمين كيفيت كاربردي صنايع غذايي در مازندران+زمان

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مديرعامل شركت شهرک&zwnj;های صنعتي مازندران از برگزاري كارگاه آموزشي بررسي تضمين در كيفيت كاربردي صنايع غذايي با گرايش محصول سالم و ايمن در استان خبر داد.</span></p>

سیدمصطفی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار مازند اصناف از برگزاري كارگاه آموزشي بررسي تضمين در كيفيت كاربردي صنايع غذايي با گرايش محصول سالم و ايمن در استان خبر داد.
وی افزود: استفاده بهينه از مواد غذايي و روش‌های مطلوب نگهداري، تأمين منابع جديد غذايي، بسته‌بندی مناسب به‌منظور حفظ و بهبود كيفيت محصولات، از اهميت ویژه‌ای برخوردار است.

مديرعامل شركت شهرک‌های صنعتي مازندران تصریح کرد: اهميت جايگاه صنايع غذايي به‌خوبی به مردم معرفي نشده است و برگزاري کارگاه‌های آموزشي نقش مهم در اين فرآيند دارد.

موسوي با بیان اینکه صنايع غذايي نقش مهمی در تأمين سلامت جامعه دارد؛ خاطرنشان کرد: سه ركن اصلي صنايع غذايي شامل ايمني و سلامت غذايي، امنيت غذايي و علم تغذيه، در نحوه صحيح مواد غذايي مؤثر است.

مدیرعامل شركت شهرک‌های صنعتي مازندران در پایان اذعان كرد: اين كارگاه آموزشي با مشاركت شركت شهرک‌های صنعتي، بخش مهندسي كيفيت صنعت غذايي، دانشگاه علوم پزشكي استان، اداره كل استاندارد و شركت مشاور در 14 بهمن سال جاری با حضور شهریار دبیریان رئيس كارگروه صنايع غذايي ايران، در مازندران برگزار می‌شود.

 

پایان پیام/


ارسال دیدگاه