به گزارش مازند اصناف عطاالله حسنزاده طی گفتوگویی با بیان اینکه تقاضای جوجه یکروزه در شب عید برای تولید بیشتر گوشت سفید بالا میرود، اظهار کرد: از 15 دی ماه تا 15 بهمن ماه شیب قیمتی و تقاضای جوجه بالا میرود.
وی افزود: تقاضای مرغداریها برای شب عید 120 میلیون قطعه جوجه یکروزه است که تولید استان 100 میلیون قطعه است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران تصریح کرد: میانگین برداشت مرغداریها 2 کیلو و 700 گرم است و موجب شده میانگین برداشت بالا و مقدار جوجهریزی پایین باشد و این معنای 20 درصد هدررفت منابع است.
حسنزاده با بیان اینکه تفاهمنامهای را با انجمن جوجه یکروزه مازندران به امضا رساندهایم، خاطرنشان کرد: طبق این تفاهمنامه قیمت جوجه یکروزه هزار و 700 تا هزار و 800 تومان است و هر کدام از واحدهای تولیدی جوجه یکروزه اگر بیش از این مقدار اقدام به قیمتگذاری کنند تخلف بوده و برخورد خواهد شد.
وی از مرغداران خواست از خرید جوجههای یکروزه گرانقیمت پرهیز کنند و بیان کرد: مرغداران در صورت مشاهده هرگونه گرانفروشی جوجه یکروزه، آن را به شرکتهای تعاونی تولید مرغ و تخممرغ شهرستان معرفی کنند تا برخورد لازم صورت گیرد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران با بیان اینکه این تفاهمنامه به نهادهای نظارتی و حاکمیتی ارسال خواهد شد، تاکید کرد: انتظار داریم در این طرح برای جلوگیری از افزایش قیمت مرغ و ضرر مرغداران، دستگاههای نظارتی و حاکمیتی ورود پیدا کنند.
به گزارش گروه اقتصادی بلاغ، شایان ذکر است قیمت جوجه یکروز درب کارخانه 2 هزار و 400 تومان است که با احتساب مالیات بیش از 2 هزار و 600 تومان فروخته میشود، این در حالی است که هزینه تولید برای مرغداران در هر مرغی 4 هزار و 500 تومان است.
لازم است مسؤولان امر در ماههای پایانی سال نسبت به حل معضل به وجود آمده اقدام کنند.
ارسال دیدگاه