سید محمد جعفری عصر امروز در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف از نان به عنوان مهمترین ماده غذایی در سبد غذایی مردم ایران یاد کرد و گفت: در گذشته بحران قطع گاز مشکلات عدیده ای را در بخش های مختلف از جمله پخت نان در خبازی های استان مازندران بوجود می آورد.
وی افزود: شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در برنامه ای هدفمند، اقدام به دوگانه سوز کردن واحدهای خبازی استان مازندران کرده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور تصریح کرد: تا کنون نزدیک به یک هزار واحد خبازی در استان مازندران به صورت عملیاتی دوگانه سوز شده اند و در صورت قطعی گاز بدون ایجاد کوچک ترین وقفه وظیفه پخت نان را انجام خواهند داد.
جعفری با اشاره به اینکه طی فرایندی پژوهشی بهترین روش برای دوگانه سوز کردن واحد های خبازی، استفاده از کپسول های 50 کیلویی گاز مایع اعلام شد؛ خاطرنشان کرد: بوسیله هر کپسول 50 کیلویی گاز مایع با لیگلاتور فشار قوی به طور متوسط در شرایط بحران می توان 3 روز اقدام به پخت نان کرد.
وی اضافه کرد: از مهمترین مزایای استفاده از این کپسول ها، هزینه اندک و استفاده از آن برای نانوایی ها، امکان شارژ سریع نانوایی ها در زمان بحران، سرعت در نصب تجهیزات سوخت جایگزین و آلودگی کم گاز مایع نسبت به گازوئیل است.
مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی منطقه دو کشور اذعان کرد: تا کنون 300 نانوایی با تجهیزات مربوط به کپسول های گاز مایع به عنوان سوخت دوم تجهیز شده و فرایند افزودن تجهیزات یاد شده به یک هزار نانوایی دیگر در حال انجام است.
جعفری در پایان یادآور شد: همکاری اتحادیه ها و تعاونی های خبازان نیز می تواند فرآیند دوگانه سوز نمودن خبازی ها و فراهم شدن امکانات لازم برای آمادگی با بحران های احتمالی و تامین نان مورد نیاز مردم در آن شرایط حساس را تسریع ببخشد.
پایان پیام/
ارسال دیدگاه