علی رمضانی مقدم پیش از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف از درجه بندی تمامی 173 واحد خبازی این شهرستان خبر داد.
وی با بیان این مطلب افزود: در راستای ارتقای کمی و کیفی آرد و نان و با حضور کارگروه آرد و نان، تمامی واحدهای نانوایی بهشهر، توسط شرکت غله و با مشارکت فرمانداری، دانشگاه علوم پزشکی، اداره صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه خبازان شهرستان، درجه بندی شدند.
مسئول نمایندگی غله شهرستان بهشهر با بیان اینکه هیچ نانوایی در شهرستان بهشهر درجه یک نمی باشند؛ تصریح کرد: در 85 واحد خبازی یارانه بگیر شهری با توجه به 7 شاخصه مورد ارزیابی، 11 واحد درجه دو و 74 واحد درجه 3 رتبه بندی شدند.
رمضانی مقدم اضافه کرد: تمامی 54 واحد خبازی یارانه بگیر دولتی روستایی در ارزیابی صورت گرفته، در درجه سه قرار گرفتند.
وی با اشاره به واحدهای خبازی آزادپز اظهار کرد: از تعداد 28 واحد خبازی شهری آزادپز، 3 واحد درجه دو و 25 واحد درجه 3 ارزیابی شدند.
مسئول نمیاندگی غله بهشهر عنوان کرد: تعداد 6 واحد خبازی آزادپز روستایی نیز که سهمیه بگیر دولتی هستند؛ در درجه 3 قرار گرفتند.
رمضانی مقدم با اشاره به اتمام طرح درجه بندی خبازی در شهرستان بهشهر اذعان کرد: در ارزیابی صورت گرفته، 159 واحد نانوایی در شهرستان بهشهر درجه 3 و 14 واحد آن درجه 2 شدند.
پایان پیام/
ارسال دیدگاه