حامد ساروی در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف از برگزاری یک دوره کلاس آموزشی ویژه خبازان آمل خبر داد.
وی افزود: این دوره آموزشی با هدف ارتقای کیفیت نان و کاهش ضایعات آن توسط نمایندگی غله آمل و با همکاری مرکز آموزش فنی و حرفه ای این شهرستان با حضور 100 نفر از نانوایان شهرستان برگزار شد.
مسئول نمایندگی غله شهرستان آمل خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت بهبود کیفیت نان به عنوان یک کالای استراتژیک که نقش مهمی در سبد غذایی خانواده ها دارد؛ این آموزش ها در بهبود و اصلاح مرغوبیت نان بسیار موثر است.
ساروی در پایان متذکر شد: بدون شک بهبود کیفیت نان ارتباط مستقیمی با سلامت و بهداشت شهروندان دارد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه