به گزارش خبرنگار مازند اصناف طرح ارزیابی فصلی و درجه بندی کارخانجات آردسازی استان با هدف ایجاد فضای رقابتی در تولید آرد مرغوب در راستای ارتقای کیفیت نان استان اجرا شد.
سید محمد جعفری صبح امروز درگفتوگو با خبرنگار ما در این زمینه گفت: کمیته ارزیابی و درجه بندی کارخانجات آردسازی مازندران متشکل از شرکت غله، اداره استاندارد، سازمان صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه علوم پزشکی و انجمن صنفی کارخانجات آرد، براساس آیین نامه اجرایی ارزیابی و درجه بندی کارخانجات آرد عملکرد آسیابانان استان را از قبیل امکانات ذخیره سازی، تجهیزات آزمایشگاهی، موازین بهداشتی، تجهیزات بوجاری و کیفیت آرد استحصالی را مورد ارزیابی و رتبه آنها را تعیین می کنند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان اینکه با ارزیابی های زمان بندی شده کارخانجات آردسازی و با اقدامات صورت گرفته توسط آنها، تعداد کارخانجات درجه یک استان افزایش پیدا کرد؛ تصریح کرد: در همین راستا به منظور افزایش کیفیت آرد استان، کارگروه کنترل کیفی آرد در شرکت غله تشکیل و نسبت به کیفی سازی آرد براساس گندم های موجود اقدام می کند.
جعفری با اشاره به اینکه بخش اعظم گندم های تامین شده استان از گندم های خارجی و استان گلستان می باشد، خاطرنشان کرد: با توجه به موارد مطرح شده، استان مازندران بالاترین کیفیت گندم را در سطح منطقه برخوردار است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در پایان طرح درجه بندی کارخانجات آرد مازندران را در کنار طرح های آموزش خبازان و نیز درجه بندی نانوایان، از جمله سه گام اساسی در راستای اقتصاد مقاومتی و کاهش ضایعات و ارتقای کیفیت نان برشمرد.
گفتنی است استان مازندران دارای 19 کارخانه آردسازی است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه