افزایش قیمت گوشت بره در بازار/متضرر اصلی حذف قانون سقف صنفی مصرف کننده است
اختصاصي/ رئيس اتحاديه قصابان مرکز مازندران مطرح کرد

افزایش قیمت گوشت بره در بازار/متضرر اصلی حذف قانون سقف صنفی مصرف کننده است

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس اتحادیه قصابان ساری گفت: با افزایش بی رویه واحدهای صنفی، گوشتی که می بایست در نهایت ظرف مدت 3 روز به فروش برسد با افزایش تعداد واحدهای صنفی و تقسیم مشتری، مصرف کننده آخر گوشت با یک هفته خواب نصیبش می شود که در نهایت متضرر اصلی این ماجرا، مصرف کننده است.<br /> </span></p>

عبدالرحیم قاسمی بعداز ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: در هفته اخیر شاهد افزایش قیمت گوشت بره و بزغاله در بازار مرکز استان بوده ایم.

وی با بیان اینکه قیمت حال حاضر گوشت بره و بزغاله در بازار 34 الی 35 هزار تومان است؛ افزود: قیمت گوشت گوسفندی 28، گوساله 30 الی 32 و گاوی 28 الی 29 هزار تومان است.

رئیس اتحادیه قصابان ساری در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص چگونگی تامین گوشت مصرفی و مورد نیاز واحدهای صنفی اظهار کرد: خوشبختانه هیچ مشکلی در خصوص تامین گوشت دام سنگین نداریم و تمامی میزان مصرفی در داخل استان تامین می شود اما در خصوص دام سبک، میزان تولیدات داخل استان کافی نیست و مابقی از استان های خراسان شمالی، جنوبی و رضوی تامین می شود.

قاسمی در ادامه حذف قانون سقف صنفی را موجب رکود بازار قصابان ساری اعلام و عنوان کرد: در حال حاضر 123 واحد قصابی در ساری مشغول فعالیت می باشند که این میزان با حذف قانون سقف صنفی در حال افزایش است.

وی تصریح کرد: افزایش بی رویه تعداد واحدهای صنفی قصابی از طرفی نه به صلاح بازار است نه به صلاح مصرف کننده؛ چرا که گوشتی که می بایست در نهایت ظرف مدت 3 روز به فروش برسد با افزایش تعداد واحدهای صنفی و تقسیم مشتری، مصرف کننده آخر گوشت با یک هفته خواب نصیبش می شود که در نهایت متضرر اصلی این ماجرا، مصرف کننده است.

رئیس اتحادیه قصابان ساری با تاکید بر این نکته که متضرر اصلی حذف قانون سقف صنفی مصرف کننده است؛ ابراز امیدواری کرد با رایزنی های اتاق های اصناف قانون تعیین سقف صنفی بویژه برای برخی اتحادیه های خاص نظیر قصابان بازگردانده شود.


انتهای پیام/



ارسال دیدگاه