درجه بندی 3 هزار واحد خبازی در مازندران
اختصاصي/سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگاني منطقه 2 کشور خبر داد

درجه بندی 3 هزار واحد خبازی در مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور</span> <span style="font-size: larger;">کاهش ضایعات و ارتقاء کیفیت نان را یکی از سه برنامه اصلی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان برشمرد و تصریح کرد:&nbsp; حدود 3 هزار واحد از نانوایی های مازندران درجه بندی شده است.</span></p>

به گزارش خبرنگار مازند اصناف  سید محمد جعفری در حاشیه بازدید نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی از شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور، ضمن قدردانی از حضور محمد دامادی در دفتر این شرکت گفت: حضور و پیگیری نمایندگان مجلس در دستگاه های اجرایی موجب دلگرمی مدیران شده و مسائلی را که می توان از طریق مجلس شورای اسلامی روان سازی و یا عملیاتی کرد با این نوع هم اندیشی ها شناسایی و طرح موضوع کرد.

وی در ادامه ضمن اشاره به مهمترین فعالیت های شرکت غله طی سال جاری اظهار کرد: در سال زراعی جاری این شرکت ضمن خرید تضمینی گندم مازاد بر مصرف کشاورزان و خرید دانه روغنی کلزا، در حال حاضر مشغول خرید دانه های روغنی آفتاب گردان می باشد و همچنین جهت خرید دانه روغنی سویا نیز برنامه ریزی و تمهیدات لازم را دیده است.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور در بخش دیگری از سخنانش به موضوع ارتقاء کیفیت نان در مازندران اشاره و عنوان کرد: یکی از مهمترین اهداف اجرای طرح جامع نان سالم، ارتقاء کمی و کیفی خبازی های استان می باشد.


جعفری کاهش ضایعات و ارتقاء کیفیت نان را یکی از سه برنامه اصلی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان برشمرد و تصریح کرد: در همین راستا حدود 3 هزار واحد از نانوایی های استان مازندران با همکاری دستگاه های مرتبط درجه بندی شده است.

گفتنی است محمد دامادی نیز در بازدید از شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور پس از ارائه گزارش خرید تضمینی گندم در سال جاری از سوی سرپرست این شرکت، از دست اندرکاران فرآیند خرید تضمینی قدردانی کرد.

 

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه