قاچاق علت گرانی گوشت بره در مازندران
اختصاصي/ رئيس اتحاديه قصابان مرکز مازندران مطرح کرد

قاچاق علت گرانی گوشت بره در مازندران

<p><span style="font-size: larger;">رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران قاچاق را علت اصلی گران شدن گوشت بره در سطح استان اعلام کرد.<br /> </span></p>

عبدالرحیم قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار مازند اصناف از گران شدن گوشت بره در مازندران خبر داد.

وی با بیان اینکه قیمت گوشت بره به 34 هزار تومان رسیده است؛ افزود: از علل گرانی نزدیک شدن به عید قربان و وضعیت خوب نزولات آسمانی که سبب سرسبزی مراتع شده و دامدار ترجیح می دهد در بازده زمانی بیشتر که به وزن دام اضافه می شود به فروش اقدام کند.

رئیس اتحادیه قصابان ساری علت دیگر گرانی را قاچاق دانست؛ و تصریح کرد: با ورود گوشت به بندرعباس متاسفانه قاچاقچیان آن را با لنج به کشورهای عربی صادر می کنند و این سبب کمبود دام و افزایش قیمت شده است.

قاسمی در خاتمه خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود گوشت بره بیش از این گران نخواهد شد.

 

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه