به گزارش مازند اصناف علی نبیان در جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری، با تقدیر از برگزاری جشنواره سفره ایرانی در رامسر عنوان کرد: این جشنواره گام بزرگی برای صنعت گردشگری به شمار می رود زیرا تاکنون این صنعت با هتل و واحدهای اقامتی شناخته می شد.
وی تصریح کرد: غذاهای بومی و تنوع غذایی در دستور کار میراث فرهنگی قرار گرفت زیرا غذا به عنوان یکی از شاخص های مهم فرهنگی و گردشگری شناسایی می شود.
نبیان افزود: غذا یکی از ابزارهای معروف در فرهنگ به شمار می رود و یکی از شاخص ها در بحث گردشگری است اما متاسفانه در رستوران های مختلف غذاهای سنتی و بومی حذف شده است.
معاون عمرانی استانداری مازندران اظهار امیدواری کرد تا برگزاری جشنواره غذاهای محلی به رونق گردشگری کمک کند و بتوانیم با توجه به شعار سال جاری گام برداریم.
اولین جشنواره ملی سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در ۷۷ غرفه و با حضور شرکت کنندگانی از استان های گیلان، مازندران، قزوین و گلستان در رامسر آغاز به کار کرد و تا جمعه ادامه دارد.
مهر
ارسال دیدگاه