به گزارش مازند اصناف سیداحمد طاهری امروز از تولید سالانه 750 تن قارچ خوراکی توسط 54 واحد تولیدی قارچ خانگی و یک واحد صنعتی در شهرستان بابل خبر داد.
وی متوسط عملکرد قارچ را 20 تا 25 درصد در هر تن کمپوست برشمرد و افزود: میزان مصرف آب در تولید این محصول پایین است.
طاهری ادامه داد: قارچهای خوراکی به ویژه قارچ تازه حاوی مقدار زیادی پروتئین است که مورد نیاز بدن بوده و میزان پروتئین موجود در قارچ حدود دو برابر پروتئین بعضی سبزیجات و حبوبات است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل خواستار فرهنگسازی برای مصرف این نوع ماده غذایی با ارزش در وعدههای خانوادهها شد.
وی ادامه داد: به مصرفکنندگان توصیه میشود قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بستهبندیهای بهداشتی تهیه کنند.
طاهری تصریح کرد: کارگاههای آموزشی به صورت تئوری و عملی برای علاقهمندان در این شهرستان برگزار میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل خاطرنشان کرد: امیدواریم با بهرهمندی فراگیران با نحوه صحیح پرورش قارچ شاهد تولید در مقیاس بالاتر، صادرات، اشتغالزایی و بهبود اقتصادی باشیم.
فارس
ارسال دیدگاه