شرایط واردات برنج در کشور

شرایط واردات برنج در کشور

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">کارشناس ارشد اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده&zwnj;های غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو درباره واردات برنج به کشور و سلامت محصولات وارداتی گفت: علاوه بر بازرسی و آزمون بر روی هر محموله برنج وارداتی در زمان ورود به کشور، این محصول از ابتدای سال 93 مشمول ثبت منبع شد و فقط برای محموله&zwnj;هایی مجوز ورود صادر می&zwnj;شود که محصول خود را از مزارعی در کشور مبدا تامین کنند.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ مهندس مینو حاجیان درباره برنامه ارتقای ایمنی  و سلامت محصول برنج گفت: طرح ارتقای ایمنی و سلامت محصول برنج در آبان ماه سال 92 در دوسطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و به صورت کشوری ابلاغ شد.

وی اظهار داشت: در بخش تولید داخل، واحدهای بسته بندی برنج طی یک برنامه زمان‌بندی مشخص ملزم به اخذ پروانه بهداشتی ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی شده اند  و باید ضمن ایجاد شرایط بهداشتی، الزامات برچسب گذاری را مطابق ضوابط سازمان غذا و دارو به منظور ایجاد امکان ردیابی در سطح عرضه بر روی بسته بندی رعایت کنند.

جاجیان ادامه داد: در خصوص واردات نیز علاوه بر بازرسی و آزمون بر روی هر محموله برنج وارداتی در زمان ورود به کشور، این محصول از ابتدای سال 93  مشمول ثبت منبع شد و فقط برای محموله هایی مجوز ورود صادر می شود که محصول خود را از مزارعی در کشور مبدأ تامین کنند که واحد بسته بندی کننده آن ها قابل ردیابی بوده و در واحد های فرآوری و بسته بندی مناسب از نظر بهداشتی بسته بندی شوند.

کارشناس ارشد اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: با انجام ثبت منبع و محصول و اجرای طرح ردیابی برنج از کشور مبدأ، محموله های فاقد برچسب گذاری مناسب شامل عدم درج شماره پروانه بهداشتی ورود، نوع برنج، سری ساخت، تاریخ تولید  و انقضاء، نام و آدرس شرکت وارد کننده، اجازه ورود به کشور را ندارند.


بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، مهندس حاجیان افزود: پروانه بهداشتی ورود به منظور شناسایی در سطح عرضه بوده تا بتوان در مورد عدم انطباق، رهگیری و از سطح عرضه جمع‌آوری و قابل پیگیری باشند.

 

صبحانه


ارسال دیدگاه