به گزارش مازند اصناف؛ مهندس مینو حاجیان درباره برنامه ارتقای ایمنی و سلامت محصول برنج گفت: طرح ارتقای ایمنی و سلامت محصول برنج در آبان ماه سال 92 در دوسطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و به صورت کشوری ابلاغ شد.
وی اظهار داشت: در بخش تولید داخل، واحدهای بسته بندی برنج طی یک برنامه زمانبندی مشخص ملزم به اخذ پروانه بهداشتی ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی شده اند و باید ضمن ایجاد شرایط بهداشتی، الزامات برچسب گذاری را مطابق ضوابط سازمان غذا و دارو به منظور ایجاد امکان ردیابی در سطح عرضه بر روی بسته بندی رعایت کنند.
جاجیان ادامه داد: در خصوص واردات نیز علاوه بر بازرسی و آزمون بر روی هر محموله برنج وارداتی در زمان ورود به کشور، این محصول از ابتدای سال 93 مشمول ثبت منبع شد و فقط برای محموله هایی مجوز ورود صادر می شود که محصول خود را از مزارعی در کشور مبدأ تامین کنند که واحد بسته بندی کننده آن ها قابل ردیابی بوده و در واحد های فرآوری و بسته بندی مناسب از نظر بهداشتی بسته بندی شوند.
کارشناس ارشد اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: با انجام ثبت منبع و محصول و اجرای طرح ردیابی برنج از کشور مبدأ، محموله های فاقد برچسب گذاری مناسب شامل عدم درج شماره پروانه بهداشتی ورود، نوع برنج، سری ساخت، تاریخ تولید و انقضاء، نام و آدرس شرکت وارد کننده، اجازه ورود به کشور را ندارند.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، مهندس حاجیان افزود: پروانه بهداشتی ورود به منظور شناسایی در سطح عرضه بوده تا بتوان در مورد عدم انطباق، رهگیری و از سطح عرضه جمعآوری و قابل پیگیری باشند.
صبحانه
ارسال دیدگاه