فعالیت ۱۶۰  واحد صنایع غذایی با ظرفیت پایین در مازندران
رئيس انجمن صنايع غذايي و دارويي مازندران خبر داد

فعالیت ۱۶۰ واحد صنایع غذایی با ظرفیت پایین در مازندران

<p><span style="font-size: larger;">&nbsp;رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران گفت: در حال حاضر تنها حدود ۱۶۰ واحد صنایع غذایی و تبدیلی با ظرفیت پایینی استان فعال&zwnj; هستند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف اسماعیل خاتمی در نشست مشترک هیئت‌مدیره انجمن صنایع غذایی خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران با مدیران گروه فراورده‌های آردی بابیان آماری از وضعیت صنعت غذای استان گفت: از ابتدای صدور مجوزها تاکنون حدود ۵۱۶ واحد تولیدی، صنعتی غذایی و تبدیلی استان مجوز تولید دریافت کردند اما هم‌اکنون تنها حدود ۱۶۰ واحد آن‌هم با ظرفیت پایین به فعالیت مشغول هستند.

خاتمی مقدم، فعال کردن کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی را از اولویت‌های کاری انجمن برشمرد و دفاع از حقوق قانونی اعضاء و پیگیری وظایف قانونی و عرفی را از اهداف انجمن اعلام کرد.

رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران از افزایش تعامل و هم‌افزایی این تشکل با دستگاه‌ها وادارات استان خبر داد و گفت: قدرت چانه‌زنی انجمن به میزان قابل‌توجهی افزایش‌یافته و به خاطر فعالیت‌های گسترده جزو، فعال‌ترین تشکل‌های تولیدی استان تبدیل‌شده‌ایم.

رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران تصریح کرد: نیازمند توان و قدرتمندی بالاتری جهت تأثیرگذاری و نفوذ بیشتر هستیم که این امر مستلزم همکاری افزون‌تر و مصمم‌تر اعضاء است.

در ادامه اعضاء گروه تخصصی فراورده‌های آردی با اشاره به اشباع بازار فراورده‌های آردی از ادامه صدور مجوزها به‌ویژه محصولات کیک و کلوچه گلایه کردند. این اعضاء ثابت بودن قیمت در چندین سال متوالی، عدم امکان رقابت صنایع کوچک با صنایع بزرگ، نبود حمایت کافی دولت، فقدان گردش کافی نقدینگی، بازپرداخت‌ها و نبود سیستم و شبکه توزیع سالم و درنتیجه سوءاستفاده واسطه‌ها را ازجمله مشکلات خود برشمردند.

آنان همچنین تأسیس تعاونی به‌ویژه برای خرید یکجا مواد اولیه، افزایش اطلاع‌رسانی انجمن به اعضاء و توجه بیشتر دانشگاه علوم پزشکی و حمایت صادراتی دولت از صنایع آردی را خواستار شدند.

 

مهر مازندران


ارسال دیدگاه