سید ابراهیم حسینی پیش از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: روزانه 5 تن زولبیا و بامیه در کارگاه های قنادی سراسر مازندران پخت و تولید می شود.
وی افزود: 400 تولیدکننده در سطح استان، با پخت زولبیا و بامیه، پاسخگوی بازار مصرف استان در ماه رمضان هستند.
رئیس اتحادیه قنادان ساری با بیان اینکه در سال جاری، افزایش قیمت قابل ملاحظه ای را نداشته ایم؛ اظهار کرد: قیمت عمومی زولبیا و بامیه در بازار ساری، 8 هزار و 500 تومان تعیین شده است.
حسینی در پایان؛ ضمن اشاره به درجه بندی واحدهای قنادی در ساری، متذکر شد: قیمت درجه یک این محصول، 9 هزار و 500 تومان و قیمت ممتاز آن، 12 هزار تومان تعیین شده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه