به گزارش مازند اصناف؛ حسینعلی خوشباور رستمی در گفتوگو با مشهدسر از برگزاری اولین جشنواره طبخ و عرضه آبزیان استان مازندران از 30 اردیبهشت امسال در بابلسر خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره تا دوم خرداد ادامه دارد.
وی بابیان اینکه ماهی سرشار از انواع ویتامین، پروتئین و اسیدهای چرب امگا3 است، افزود: به منظور ترویج و توسعه فرهنگ مصرف آبزیان، افزایش سطح سلامت جامعه و معرفی ارزشهای غذایی فراوان ماهی، بههمراه معرفی تنوع شیوههای طبخ ماهی، اولین جشنواره توسط بخش خصوصی و با همکاری شیلات مازندران در مجتمع قصرماهی بابلسر برگزار میشود.
مدیرکل شیلات مازندران با تاکید بر مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی حداقل دو بار در هفته، خاطرنشان کرد: ترویج مصرف غذا با گوشتماهی و قرار گرفتن بیشتر ماهی در سبد غذایی خانوار به لحاظ اهمیت در حفظ سلامتی و ایجاد بازار مصرف برای پرورشدهندگان ماهی استان، بهصورت جدی پیگیری و تداوم خواهد داشت.
گفتنی است، جشنواره طبخ و عرضه آبزیان استان مازندران در 11 غرفه برگزار میشود که از این تعداد پنج غرفه به عرضه ماهیزنده بهصورت مستقیم اعم از ماهیان خاویاری، سرد آبی، گرمآبی و زینتی اختصاص دارد و همچنین 6 غرفه نیز به عرضه محصولات فرآوری شده مثل ماهیان بستهبندی شده، فیله شده، کنسرو، روغن ماهی، طبخ ماهی و آبزیان منجمد اختصاص دارد.
همچنین در این جشنواره هر روز ساعت 6 بعدازظهر، کلاسهای آموزشی طبخ آبزیان برای بانوان نیز توسط «خانم خالقی» سرآشپز بینالمللی، برگزار میشود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه