بازرسی از 4 هزار واحد صنفی در مازندران
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران عنوان کرد

بازرسی از 4 هزار واحد صنفی در مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: تاکنون 4 هزار و 100 مورد نظارت و بازرسی از واحدهای اقامتی، پذیرایی و صنوف عرضه مواد غذایی انجام شد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ حسین اصغرزاده امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ساری، اظهار کرد: از 27 اسفندماه سال گذشته تاکنون 4 هزار و 100 مورد نظارت و بازرسی از واحدهای اقامتی، پذیرایی، صنوف عرضه مواد غذایی، مراکز بهداشتی درمانی و مراکز حمل و نقل انجام شد.

وی افزود: از بازرسی‌های انجام شده در استان برای 185 فقره تشکیل پرونده شد که بعد از بررسی و رسیدگی، پرونده‌ها به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروزی مسئولان کشیک در اداره حضور دارند و به گزارشات واصله به واحد ستاد خبری رسیدگی می‌کنند، بیان داشت: تاکنون 100 گزارش مردمی به ستاد خبری در سراسر استان ارسال شد.

این مسئول اضافه کرد: بیشترین گزارشات مردمی مربوط به تخلفات گران‌فروشی و عدم درج قیمت از واحدهای صنفی بوده است.

اصغرزاده از مسافران نوروزی و هم‌استانی‌ها خواست در صورت مشاهده هرگونه شکایات و تخلف با شماره 124 تماس بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: روزانه یک تیم بازرسی برای همکاری با ستاد خدمات سفر مستقر در فرمانداری و یک تیم به تعزیرات حکومتی برای بازرسی از واحدهای اقتصادی در قالب گشت مشترک اعزام حضور دارند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه از 27 اسفندماه سال گذشته تا امروز 240 تن گوشت سفید، 10 تن گوشت قرمز، 250 تن پرتقال و 250 تن سیب در استان توزیع شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه